orjinal parfüm!

• Konu Sahibi Konu Sahibi amel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

amel

Ziyaretçi
arkadaşlar elimde orjinal olduğu söylenilen parfümler var bi tanıdık getirdi bana güvendiğim biri..ancak ben emin diilim orjinal olduğundan daha doğrusu anlamıyorum orjinal veya sahte parfümden.kokusu dışında kutusundan etiketinden bunun gibi özellklerinden anlaşılabilirmi?yardımcı olurmusunuz?

yardımcı olcak kimse yokmuuu?

herşeyinin sahtesini yapıyorlar valla
eğer emin değilsen
T.A ya da Sevil'e gösterebilirsin ve orjinalliğini teyit ettirebilirsin

parfumlerın adını yazarmısın... nerden almıs.. nerden getırdı... kapaklar dandık olmamalı orjınalse.. fısfısının pıpetı ınce olmalı..

ya bu tanıdık parfümlerin kapağının ve plastik yerlerinin yapıldığı yerde çalışıo ve onlara örnek gelio aynısından yapılması için.bendekiler o verilen örnekler işte.yani sanmıorum sahte olabilceğini.sahte koycaklarına şişeyi boş verirler ozaman dimi..

hangı marka parfumler

dolce gabbana 18 la lune(eau de toilette)
donnakaran gold(eau de parfum)
johji yamamoto(eau de parfum)
lancome paris(eau de parfum)
3 tane de erkek parfümü var

kutularında barkod varmıydı? Çünkü genel olarak benim gözlemlediğim şe orjinal parfümlerin kutularında alt kısımlarında barkod oluyor. Şişe değil ama kutu diyorum... belki şişelerde de olabilir..

evet kutuların altında barkod var

Bu parfümler Trkiyede üretilmediği gibi şişeleri de türkiyede üretilmiyor...
Arkadaşınız trde bir firmada çalışıyorsa sahte parfümcülere fason iş yapıyorlar demektir..
PArfüm kapağı ve plastik yerlerinin yapıldığı yerlere şişeler dolu olarak gönderilmez, hatta şişe gönderilmez kalıp gönderilir...
Haa numune olarak tanıdığınıza orjinali vermiş, ve çakmalar için kapak üretmesini istemiş olabilirler
O zaman orjinaldir muhtemelen.... Ama onu da öyle verip bırakmazlar.. Geri alırlar...
Size vermesi mümkün olmaz yani... Hem kimya labratuvarına hem camcıya hem de plastik kapakçıya ayrı ayrı orjinal numune alıp vermezler..
B numune alırlar kimyacı içini boşaltıp numune alır.. Camcı şişeyi alır kalıp çıkarmak için.. Plastikçiye de kapak ve plastik fısfısı kalır kalıp çıkarıp üretmesi için...
mantıken böyledir. Yoksa 3-4 tane orjinal parfüm alıp her fasoncuya numune dağıtsalar kar edemezler sahtecilikten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…