- 10 Mayıs 2011
- 1.394
- 3.033
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm robertto cavallinin fiyatı ve miktarı nedirEki Görüntüle 1864321 Selam Kızlar !!!
Sıkıldığımız parfümlerinizi takas etmeye ne dersiniz? Sıkıldığınız, fazla aldığınız, alıp pişman olduğunuz, ya da elinizde fazla bulundurduğunuz parfümlerimizi takas edelim
bende just cavalli ile ilgileniyorumEki Görüntüle 1864321 Selam Kızlar !!!
Sıkıldığımız parfümlerinizi takas etmeye ne dersiniz? Sıkıldığınız, fazla aldığınız, alıp pişman olduğunuz, ya da elinizde fazla bulundurduğunuz parfümlerimizi takas edelim
ordamısın huhuuEki Görüntüle 1864321 Selam Kızlar !!!
ben de bvgarı jasmın noır var.. sızde hangı parfumler var takas ıcınbvlgari jasmin noir arıyorum
satış veya takas olabilir.
212 Sexy var şu anben de bvgarı jasmın noır var.. sızde hangı parfumler var takas ıcın
ben de var.... bombsell arıyorumbvlgari jasmin noir arıyorum
satış veya takas olabilir.
takas yapabılırız ıstersen. orjınalmıydı parfum. bende mıchael kors mıchael var .. 70ml cıvarında.... 100ml sıse ..... crystal noır 30 ml vrseca var mını sıseElimde dkny golden delicious var. 100 ml. içinde 70-80 ml duruyor. Takas düşünüyorum.
merhaba yeni gördüm yazdıklarınızı. takaslık kokularımı elden çıkardım. sadece chloe edp var 50 ml takas düşünebileceğim. onu da çok istediğim bir koku olursa takas yapmayı düşünüyorumtakas yapabılırız ıstersen. orjınalmıydı parfum. bende mıchael kors mıchael var .. 70ml cıvarında.... 100ml sıse ..... crystal noır 30 ml vrseca var mını sıse
Dün gucci aldim ama aklim bvlgari jasmin noirda kaldi sizdeki hangi renk resim alabilirmiyim bendeki 50 lik gucci dün tekin acardan aldimdıor dune 65 ml. bvlgarı jasmın noır 40ml tom ford blck orchıd 30ml versace crytal noır 30ml takasta
bendekı beyaz şise olan bvlgarı jasminDün gucci aldim ama aklim bvlgari jasmin noirda kaldi sizdeki hangi renk resim alabilirmiyim bendeki 50 lik gucci dün tekin acardan aldim
guccı nın hangısı... bendekı beyaz sıse olan bvl jasmın noırDün gucci aldim ama aklim bvlgari jasmin noirda kaldi sizdeki hangi renk resim alabilirmiyim bendeki 50 lik gucci dün tekin acardan aldim