Orjinal Parfüm Takas

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
image.jpeg
Selam Kızlar !!!
Sıkıldığımız parfümlerinizi takas etmeye ne dersiniz? Sıkıldığınız, fazla aldığınız, alıp pişman olduğunuz, ya da elinizde fazla bulundurduğunuz parfümlerimizi takas edelim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    57,9 KB · Görüntüleme: 239
Elimde dkny golden delicious var. 100 ml. içinde 70-80 ml duruyor. Takas düşünüyorum.

bombshell ve eli saab arıyorum ... bendekıler dıor dune .... lancome resor ın love versace crystal noır ... tom ford black orchıd... bvlgarı jasmın noır .. takas dusunenler yazsın

vs bombshell parfüm ya da body mıst ı olan var mı takas ıcın.. bende bırcok parfüm var

Elimde dkny golden delicious var. 100 ml. içinde 70-80 ml duruyor. Takas düşünüyorum.
takas yapabılırız ıstersen. orjınalmıydı parfum. bende mıchael kors mıchael var .. 70ml cıvarında.... 100ml sıse ..... crystal noır 30 ml vrseca var mını sıse

takas yapabılırız ıstersen. orjınalmıydı parfum. bende mıchael kors mıchael var .. 70ml cıvarında.... 100ml sıse ..... crystal noır 30 ml vrseca var mını sıse
merhaba yeni gördüm yazdıklarınızı. takaslık kokularımı elden çıkardım. sadece chloe edp var 50 ml takas düşünebileceğim. onu da çok istediğim bir koku olursa takas yapmayı düşünüyorum

dıor dune 65 ml. bvlgarı jasmın noır 40ml tom ford blck orchıd 30ml versace crytal noır 30ml takasta

Dün gucci aldim ama aklim bvlgari jasmin noirda kaldi sizdeki hangi renk resim alabilirmiyim bendeki 50 lik gucci dün tekin acardan aldim
bendekı beyaz şise olan bvlgarı jasmin
Dün gucci aldim ama aklim bvlgari jasmin noirda kaldi sizdeki hangi renk resim alabilirmiyim bendeki 50 lik gucci dün tekin acardan aldim
guccı nın hangısı... bendekı beyaz sıse olan bvl jasmın noır

Bendeki koyu şişeli logosu kırmızı olanı. Gucci guilty black edt olanından. Bvlgarinin iki tane beyaz şişelisi var hangisi acaba.

X