Orjinal parfum ariyorum

anladım canım
indirimler olur ama sevgililer günü yaklaşıyor ya takip et bence
bende 30luk var açılmamış durumda ama 30luk pahalı olur

satmayı düşünmedim ama fiyat olarak ne düşünüyosun sen peki?
anlaşırsak olabilir
bi tane büyük var çünkü
çantada taşıması zor oluyo onu diye 30luğu işyerine koymak için almıştım :))
iki tane de çanta boy sampleım da var o yüzden satabilirim

satmayı düşünmedim ama fiyat olarak ne düşünüyosun sen peki?
anlaşırsak olabilir
bi tane büyük var çünkü
çantada taşıması zor oluyo onu diye 30luğu işyerine koymak için almıştım :))
iki tane de çanta boy sampleım da var o yüzden satabilirim
Sen bir fiyat ver uygunsa ben kabul diyim ya da yuksek diyim :)) oyle anlasalim

CANIM ŞİMDİ BAKTIM DA 30LUK FİYATI BULAMADIM, 50LİK FİYATI 200-230 ARASI FALAN, BU DA SIFIR, KUTUSUNUN AMBALAJI DAHİ DURUYOR, O YÜZDEN 100 OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AÇIKÇASI

CANIM ŞİMDİ BAKTIM DA 30LUK FİYATI BULAMADIM, 50LİK FİYATI 200-230 ARASI FALAN, BU DA SIFIR, KUTUSUNUN AMBALAJI DAHİ DURUYOR, O YÜZDEN 100 OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM AÇIKÇASI
Anladim canim estee nin kendi sitesine baktim simdi orada da 99 tl, malesef o fiyata alamam şu an :) tesekkur ederim

Dkny markasinin parfumleri ve saatleri çok güzel canim birde calvin klein nin bu markaların saatleri de var parfumude zaten be delicious meyveli fresh bir kokudur onu deniyebilirsin onun dişinda Calvin Klein euphoria ve in2u çok güzel ;) ;)

Cosmo store ve sevil de indirimdeydi en son
Teşekkur ederim :) be delicious biliyorum hoş bir koku , calvin klein beauty kullaniyorum 2. Sisemdeyim ama digerlerini denemedim bakarim onlara da :)parfum olarak baktim cosmostore ama indirimleri bile pahalı malesef en uygunu internetten almak öyle yapiyorum su anlik parfum aramiyorum baya bi aldim gecen ay:))
saat olarak da sifirina cok fazla miktar veremem malesef ogrenciyim hani burdan alan olmustur sonra satmak istemistir bulurum diye dusundum ama pek cikmadi :))

Back