- 17 Mart 2012
- 5.710
- 1.643
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusunda
Siz de haklısınız tabii
düşündüğünüz fiyay deir bilmiyorum ama bende buna para verdim aldim ederinin ne kadar altinda satabilirim.siz de bana hakverin :)
Aklinizda bi rakam varsa (makul) ozelden yazin iaterseni sayfayi daha fazla mesgul etmeyeyim ben
iyi gunler :)[/QUOTE
tabi ki siz de haklisiniz ama magazadan almiyorum sonucta 2. El sayiliyor acilmis kokusuna bakilmis bir parfum degil mi?
Tesekkur ederim size hayirli satislar dilerim :) ayrica sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkurler :)
Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusunda
Siz de haklısınız tabii
düşündüğünüz fiyay deir bilmiyorum ama bende buna para verdim aldim ederinin ne kadar altinda satabilirim.siz de bana hakverin :)
Aklinizda bi rakam varsa (makul) ozelden yazin iaterseni sayfayi daha fazla mesgul etmeyeyim ben
iyi gunler :)
[/QUOTE]tabi ki siz de haklisiniz ama magazadan almiyorum sonucta 2. El sayiliyor acilmis kokusuna bakilmis bir parfum degil mi?
Tesekkur ederim size hayirli satislar dilerim :) ayrica sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkurler :)
Kokuyu bilmiyorum bulursam denerim ama oncelikli tercihim edp eger deneyebilirsem size donus yaparim :)aqua di giola emprio armani parfüm neredeyse hiç kullanılmadı eau de toilette 80 lira
Kokuyu bilmiyorum bulursam denerim ama oncelikli tercihim edp eger deneyebilirsem size donus yaparim :)
Sifirlari cok pahali ya,internette orjinal tester diye satan bir kac yer buldum ama guvenemedim :/Chanel chance ben de arıyorum ya.
O tester olayına bulaşmamak lazım bence de eğer parfümcü bi tanıdığın yoksa birebir. Biraz daha arıcam buralarda chanel'i, ama bulamazsam dayanamayıp alıcam artık :/Sifirlari cok pahali ya,internette orjinal tester diye satan bir kac yer buldum ama guvenemedim :/
Aynen iste tanidigim hic yok , zaten cok ucuzlar vardir bir numaralari , sanirim ben de bulamazsam alicam ama ocagım sonecek valla :)O tester olayına bulaşmamak lazım bence de eğer parfümcü bi tanıdığın yoksa birebir. Biraz daha arıcam buralarda chanel'i, ama bulamazsam dayanamayıp alıcam artık :/
calvin klein beauty , narciso rodriguez , calvin klein downtown bunların kokularını bir araştırın isterseniz beauty çiçek kokusudur beğenirseniz fotoğraflarını atabilirim hepsi orjinal.Çok teşekkür ederim ilginize netten baktım, ben estee,chanel,calvin klein gibi markalar bakiyorum , sağ olun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?