Orjinal parfum ariyorum

Ol
Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusunda
Siz de haklısınız tabii
düşündüğünüz fiyay deir bilmiyorum ama bende buna para verdim aldim ederinin ne kadar altinda satabilirim.siz de bana hakverin :)
Aklinizda bi rakam varsa (makul) ozelden yazin iaterseni sayfayi daha fazla mesgul etmeyeyim ben
iyi gunler :)[/QUOTE
tabi ki siz de haklisiniz ama magazadan almiyorum sonucta 2. El sayiliyor acilmis kokusuna bakilmis bir parfum degil mi?
Tesekkur ederim size hayirli satislar dilerim :) ayrica sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkurler :)

Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusunda
Siz de haklısınız tabii
düşündüğünüz fiyay deir bilmiyorum ama bende buna para verdim aldim ederinin ne kadar altinda satabilirim.siz de bana hakverin :)
Aklinizda bi rakam varsa (makul) ozelden yazin iaterseni sayfayi daha fazla mesgul etmeyeyim ben
iyi gunler :)

tabi ki siz de haklisiniz ama magazadan almiyorum sonucta 2. El sayiliyor acilmis kokusuna bakilmis bir parfum degil mi?
Tesekkur ederim size hayirli satislar dilerim :) ayrica sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkurler :)[/QUOTE]

Tesekkur ederim size hayirli satislar dilerim :) ayrica sorularimi cevapladiginiz icin de ayrica tesekkurler :)
[/QUOTE]
Est. Ben tesekkur ederim :)

Malesef :( su an sehir disindayim ve bulundugum yerde ykm sephora falan yok :/ insallah eve donunce deneyecegim

aqua di giola emprio armani parfüm neredeyse hiç kullanılmadı eau de toilette 80 lira

Sifirlari cok pahali ya,internette orjinal tester diye satan bir kac yer buldum ama guvenemedim :/
O tester olayına bulaşmamak lazım bence de eğer parfümcü bi tanıdığın yoksa birebir. Biraz daha arıcam buralarda chanel'i, ama bulamazsam dayanamayıp alıcam artık :/

O tester olayına bulaşmamak lazım bence de eğer parfümcü bi tanıdığın yoksa birebir. Biraz daha arıcam buralarda chanel'i, ama bulamazsam dayanamayıp alıcam artık :/
Aynen iste tanidigim hic yok , zaten cok ucuzlar vardir bir numaralari , sanirim ben de bulamazsam alicam ama ocagım sonecek valla :)

Çok teşekkür ederim ilginize netten baktım, ben estee,chanel,calvin klein gibi markalar bakiyorum , sağ olun :))
calvin klein beauty , narciso rodriguez , calvin klein downtown bunların kokularını bir araştırın isterseniz beauty çiçek kokusudur beğenirseniz fotoğraflarını atabilirim hepsi orjinal.

Back