Orjinal parfum ariyorum

Estee lauder modern muse&beyond paradise
Kenzo flower
Noa

Elinizde varsa bakabilirim hanimlarr aradigim parfumler

006 yılında piyasaya sürülmüş olan floral parfümün üst notaları yuzu , nar, orta notaları manolya, nilüfer, şakayık, alt notaları bitkisel amber, akaju, maun ve miskten oluşmaktaymış.dün ilk kez kokladığım bu parfümden benim yoğun olarak aldığım koku ise gül kokusuydu, floral bir parfüm, bu çok belli ama üst notalarda da mutlaka citrus var diye düşünmüştüm. gerçi zaten yuzu bu fresh etkiyi yaratmış da olabilir. şimdi biraz kınadım aslında kendimi , yuzu ve citrus arasındaki farkı anlayamadığım için ama bu seferlik affediyorum. neyse, her iki nota da -gül ve citrus-yok görünüyor ama benim hafızamda 'var' şekliyle yer aldı. lancome miracle ve yves saint laurent baby doll'a da çok benzer olarak kaydedildi.onları seven bunu da sever bence. ek olarak bu daha kalıcı diyebilirim.

Metalik istemiyorum tesekkur ederim
parfumun kokusu nasil tarif edebilir misiniz

Benden daha guzel anlatmis birimden alinti yaptim ayni fikirdeyim kendisiyle :)
Cok tatli bir gul kokusunu animsatiyor

Fiyati nedir?

Piyasasi 170-220 arasi
Ben 140 a veririm iatersenjz
sifir kutusunda
Teşekkür ederim neredeyse sıfır fiyatı hatta internette indirim kuponlariyla daha bile ucuza getirilebilir. Benim maksadim hem yeni kokular deneyeyim hem de 2. El satmak isteyenlerin işi gorulsun. Teşekkurler

Teşekkür ederim neredeyse sıfır fiyatı hatta internette indirim kuponlariyla daha bile ucuza getirilebilir. Benim maksadim hem yeni kokular deneyeyim hem de 2. El satmak isteyenlerin işi gorulsun. Teşekkurler
Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusunda
Siz de haklısınız tabii
düşündüğünüz fiyay deir bilmiyorum ama bende buna para verdim aldim ederinin ne kadar altinda satabilirim.siz de bana hakverin :)
Aklinizda bi rakam varsa (makul) ozelden yazin iaterseni sayfayi daha fazla mesgul etmeyeyim ben
iyi gunler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…