- 17 Mart 2012
- 5.710
- 1.643
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Malesef resımdekı gibi aramıyorum, icewatch Tarzı olabilir aslında ama koyu renk istiyorum, teşekkür ederim.. :)bunun dışında icewatch tarzı iki saat var elimde biri beyaz biri de yeşil.
Be delicious biliyorum pek sevmiyorum sagolun
Selam :) fiyatlari nedir ?? Ve kokulari az tarif edebilir misiniz :)canım merhaba bende bu pafümler var, ikisi de sadece 2 yada 3 kez sıkıldı o da kokusuna bakmak için kullanmadım. ikisi de orjinaldir
Eki Görüntüle 1385060 Eki Görüntüle 1385061 Eki Görüntüle 1385062 Eki Görüntüle 1385063 Eki Görüntüle 1385064 Eki Görüntüle 1385065 Eki Görüntüle 1385066 Eki Görüntüle 1385067 Eki Görüntüle 1385068
Rica ederim ne demek:)Be delicious biliyorum pek sevmiyorum sagolun
avon parfum de dusunmuyorum
ilginize tesekkur ederim
tommy metal varMarkali saati olan yok muu beyaz hariç
Metalik istemiyorum tesekkur ederimtommy metal var
guess altın
perfüm olarak da açılmamış kutusunda versace brigth crystal var
Metalik istemiyorum tesekkur ederim
parfumun kokusu nasil tarif edebilir misiniz
Benden daha guzel anlatmis birimden alinti yaptim ayni fikirdeyim kendisiyle :)006 yılında piyasaya sürülmüş olan floral parfümün üst notaları yuzu , nar, orta notaları manolya, nilüfer, şakayık, alt notaları bitkisel amber, akaju, maun ve miskten oluşmaktaymış.dün ilk kez kokladığım bu parfümden benim yoğun olarak aldığım koku ise gül kokusuydu, floral bir parfüm, bu çok belli ama üst notalarda da mutlaka citrus var diye düşünmüştüm. gerçi zaten yuzu bu fresh etkiyi yaratmış da olabilir. şimdi biraz kınadım aslında kendimi , yuzu ve citrus arasındaki farkı anlayamadığım için ama bu seferlik affediyorum. neyse, her iki nota da -gül ve citrus-yok görünüyor ama benim hafızamda 'var' şekliyle yer aldı. lancome miracle ve yves saint laurent baby doll'a da çok benzer olarak kaydedildi.onları seven bunu da sever bence. ek olarak bu daha kalıcı diyebilirim.
Fiyati nedir?006 yılında piyasaya sürülmüş olan floral parfümün üst notaları yuzu , nar, orta notaları manolya, nilüfer, şakayık, alt notaları bitkisel amber, akaju, maun ve miskten oluşmaktaymış.dün ilk kez kokladığım bu parfümden benim yoğun olarak aldığım koku ise gül kokusuydu, floral bir parfüm, bu çok belli ama üst notalarda da mutlaka citrus var diye düşünmüştüm. gerçi zaten yuzu bu fresh etkiyi yaratmış da olabilir. şimdi biraz kınadım aslında kendimi , yuzu ve citrus arasındaki farkı anlayamadığım için ama bu seferlik affediyorum. neyse, her iki nota da -gül ve citrus-yok görünüyor ama benim hafızamda 'var' şekliyle yer aldı. lancome miracle ve yves saint laurent baby doll'a da çok benzer olarak kaydedildi.onları seven bunu da sever bence. ek olarak bu daha kalıcı diyebilirim.
Piyasasi 170-220 arasiFiyati nedir?
Teşekkür ederim neredeyse sıfır fiyatı hatta internette indirim kuponlariyla daha bile ucuza getirilebilir. Benim maksadim hem yeni kokular deneyeyim hem de 2. El satmak isteyenlerin işi gorulsun. TeşekkurlerPiyasasi 170-220 arasi
Ben 140 a veririm iatersenjz
sifir kutusunda
Neredeyse sifir derken bu urun de sifur kutusundaTeşekkür ederim neredeyse sıfır fiyatı hatta internette indirim kuponlariyla daha bile ucuza getirilebilir. Benim maksadim hem yeni kokular deneyeyim hem de 2. El satmak isteyenlerin işi gorulsun. Teşekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?