- 26 Temmuz 2010
- 1.629
- 986
- 248
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Flower bomb fiyati nedirViktor&Rolf Flower Bomb var elimde yarım şişe.
Dior Addict (100 lük sisenin 75 i dolu)
Bir de Estee Lauder Brasil Dream var.
Edit: Sadece ciceksi denmis pardon. Flower Bomb uygun o zaman.
Coco duruyor canım sayfamda orjinalik ispatı da yaptım Teyzem de görüştük YKM den almış:) daha önce sormustun ondan yazdım:)
Onu gördum ama kokusunu bilmiyorum :/ tamam canim bekliyorum:)Ben hermes ekledim tam dolu değil ama denemek istersen bir bak canim gömleğin fotosunu bu aksam gönderiyorum
Canım turuncgiller diyor ama sadece o değil notalarina bak istersen çiçekler de mevcut içinde Coco mademoıselleKokusunu bilmiyorum ciceksi miydi??
Ben bunu denemeye çalısıcam yarin bakiyim size donus yaparim:)Canım turuncgiller diyor ama sadece o değil notalarina bak istersen çiçekler de mevcut içinde Coco mademoıselle
Tamam canım daha iyi olur denemen:))Ben bunu denemeye çalısıcam yarin bakiyim size donus yaparim:)
Geçen yıl 240'a cevahir Tekin Acar dan almıştım. 100'e bırakırım.Flower bomb fiyati nedir
Chanel'in parfümü galiba. Chance kadar olmasa da nefis bi koku.Canım turuncgiller diyor ama sadece o değil notalarina bak istersen çiçekler de mevcut içinde Coco mademoıselle
Teşekkür ederım kokusunu bulursam deneyeceğim.Geçen yıl 240'a cevahir Tekin Acar dan almıştım. 100'e bırakırım.
Chance nasıl bır koku, Çiçeksi mi?Chanel'in parfümü galiba. Chance kadar olmasa da nefis bi koku.
Çok teşekkür ederim :)Çiçeksi tatlı baharatlı. 2 şişe kullandım üst üste. Çok kaliteli bi koku.
Ah hiç yakın akrabam yok ki yurtdışında sipariş verebileceğim.. Ama Aklımda bulunsun bu Yurtdışına çıkma planım var rast gelırsem mutlaka denerım :))Bir parfüm var ki Türkiye de bulamıyorum. 10 yıl kadar önce Almanya dan bir tanıdık getirmişti hediye olarak. Eğer imkanın varsa tanıdık filan begenecegini düşünüyorum çünkü benim gibi sert kokulardan hoslanmiyorsun sanırım. Jesus del pozo'dan Duende. Iki çeşidi var. Yeşil değil sarı olanı. Hala içimde ukdedir bu koku :)
Evet chanel doğru:)Chanel'in parfümü galiba. Chance kadar olmasa da nefis bi koku.
Bir şey daha sormak istiyorum. Sizdeki parfüm edp olanı mı yoksa edt mi?Evet chanel doğru:)
Netten resımlerıne baktım da rengi koyu geldi biraz, peki teşekkürlerBendeki edp olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?