- 17 Mart 2012
- 5.709
- 1.643
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Evet çok güzel, inşallah :)İNŞALLAH BULURSUN CANIM
ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ, BEN KULLANIYORUM :))))
Anlıyorum ancak bunun için kendinize bir topic açabilirsiniz :)Bende Dior hypnotic parfüm ariyorum elinde kullanilmis olanlardan haber bekliyorum
Estağfirullah , rahatsızlık değil tabi ki ama konu başlığı estee lauder olduğu için dior eklemezler buraya :) 3'ten fazla arıyorum konunuz varsa kapatırlar, diğer konularınızı kapattırın yeni bir konu açarsanız bulursunuz bence :) iyi Akşamlar..Canim acmistim ancak kapatildi. Bende senin konumuna yamistim. Rahatsizlik verdiysem özür dilerim
Tamda avon Wish of love var diyecektim :) Bunun yanı sıra ersağ Krizantem var canım istersen...Avon oriflame parfumleri istemiyorum
diger orjinal parfumlerle ilgileniyorum
Ersağ açık parfüm mü hiç duymadım?? Wish of love i biliyorum ben sevmiyorum pek :/Tamda avon Wish of love var diyecektim :) Bunun yanı sıra ersağ Krizantem var canım istersen...
Ersağ diye bir marka var avon, anway misali... Benim elimde fazladan var o parfüm vakti zamanında almıştım şimdi sıkıldım kokusundan düşünürsen hiç kullanmadığım bir tane var verebilirim. Bir araştır ama nete bak istersen. :)Ersağ açık parfüm mü hiç duymadım?? Wish of love i biliyorum ben sevmiyorum pek :/
Ersağ diye bir marka var avon, anway misali... Benim elimde fazladan var o parfüm vakti zamanında almıştım şimdi sıkıldım kokusundan düşünürsen hiç kullanmadığım bir tane var verebilirim. Bir araştır ama nete bak istersen. :)
Rica ederim canım :)Çok teşekkür ederim ilginize netten baktım, ben estee,chanel,calvin klein gibi markalar bakiyorum , sağ olun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?