Orjinal parfum ariyorum

Bende Dior hypnotic parfüm ariyorum elinde kullanilmis olanlardan haber bekliyorum

Canim acmistim ancak kapatildi. Bende senin konumuna yamistim. Rahatsizlik verdiysem özür dilerim

Canim acmistim ancak kapatildi. Bende senin konumuna yamistim. Rahatsizlik verdiysem özür dilerim
Estağfirullah , rahatsızlık değil tabi ki ama konu başlığı estee lauder olduğu için dior eklemezler buraya :) 3'ten fazla arıyorum konunuz varsa kapatırlar, diğer konularınızı kapattırın yeni bir konu açarsanız bulursunuz bence :) iyi Akşamlar..

Ersağ açık parfüm mü hiç duymadım?? Wish of love i biliyorum ben sevmiyorum pek :/
Ersağ diye bir marka var avon, anway misali... Benim elimde fazladan var o parfüm vakti zamanında almıştım şimdi sıkıldım kokusundan düşünürsen hiç kullanmadığım bir tane var verebilirim. Bir araştır ama nete bak istersen. :)

Çok teşekkür ederim ilginize netten baktım, ben estee,chanel,calvin klein gibi markalar bakiyorum , sağ olun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…