selam herkese, ben artk açık parfim kullanmaktan sıkıldım ve hmen hmen her kokuyu da denedm sayılır en son givenchy -very irresistible ve chanel chance ın orjinallerini kullandım hem de doğumgünüm de dolayısyla biraz kendimi şımartmak istiyorum yeni çıkan orjinal parfümlerden ne önerirsiniz? etkileyici kokulardan hoşlanıyorum bu arada hani yürüdüğünde arkandan baktıran,akılda kalan kokuları
selam herkese, ben artk açık parfim kullanmaktan sıkıldım ve hmen hmen her kokuyu da denedm sayılır en son givenchy -very irresistible ve chanel chance ın orjinallerini kullandım hem de doğumgünüm de dolayısyla biraz kendimi şımartmak istiyorum yeni çıkan orjinal parfümlerden ne önerirsiniz? etkileyici kokulardan hoşlanıyorum bu arada hani yürüdüğünde arkandan baktıran,akılda kalan kokuları
peki nasil kokulardan hoslanirsin? oryantal, floral oryantal, mevyeli, sekerli vanilyali vs.
chance hafif ama cok güzel bir koku. Givenchyi denemedim yorum yapamiyorum bu yüzden.
Mesela ben chanci da severim ama en cok begendigim parfümler nedense sekerli vanilyali filan oluyor.
aslnda çok ağır olmadığı sürece güzel,etkileyici her kokuyu severim... şeker de kullanmışlığım vardır,fresh de. Aklında olan varmı tavsiye edebileceğin?
aslnda çok ağır olmadığı sürece güzel,etkileyici her kokuyu severim... şeker de kullanmışlığım vardır,fresh de. Aklında olan varmı tavsiye edebileceğin?
etkileyci bir koku istiyorsan benim aklima ilk thierry mugler alien geliyor ama agir bir koku yinede denemeni tavsiye ederim cünkü diyer kokulardan farkli.
Ben şuanda Marc Jacobs kullanıyorum. İnanılmaz güzel bir kokusu var. Çiçek kokusu diyeyim, hafifi bir koku değil ama rahatsız edici de değil. Ve de inanılmaz kalıcı, 1 hafta önce giydiğim bluzda bile kalıyor kokusu. 1 haftadır soranlara markasını söylemekten yoruldum resmen :) Ben yurtdışından aldım ama Türkiye'de de olduğunu tahmin ediyorum. Mutlaka bir göz at :)