• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal marka ürünlerimi satıyorum

adelia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
6.390
980
398
Kilo aldıktan sonra alıp giymedigim kullanılmamış kıyafetlerimi satıyorum zayıflamaya başladım cünkü:) markalar var içlerinde 38-40 bedende olanlar rahatlıkla alabilir. Fotosunu çekmedim ama Valentino spor ayakkabım var kutusuyla duruyor aldıktan sonra kilo verince Ayağım küçüldü 38 almıştım bol geliyor simdi giymedim isteyene satabilirim 1700 gibi bir fiyatından indirimle 850 den almıştım burda 650den verebilirim. 36 beden kırmızı elbise 2 yıl önceden kalma etiketiyle .

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Bu ayakkabılar marka değildir dikkatinize ama pahalı aldığım papuclardır fiyatları suan sizlere iyi :)

image (1).jpeg
image.jpeg

Merhaba ilk baştaki siyah elbise ile ilgili bilgi alabilirmiyim lütfen. Beden, fiyat ,kumaş,boy ve önden görünüm. Teşekkürler.

Merhaba ilk baştaki siyah elbise ile ilgili bilgi alabilirmiyim lütfen. Beden, fiyat ,kumaş,boy ve önden görünüm. Teşekkürler.
250 liraya almıştım ben bunu davet icin bedeni 38 boyu diz üstünde ben 158 Olduğum halde :) arkası Çapraz Sırt dekolteli önden dekolte yok kumaş yapışıyor payetler Göbek olsada saklıyor

Altındaki farklı bir elbise değilmi , ben iki farklı elbise sanmıştım. Teşekkür ederim bilgi için , iyi satışlar size

Bu ayakkabılar marka değildir dikkatinize ama pahalı aldığım papuclardır fiyatları suan sizlere iyi :)

Back