:)) o beymenin boyu devrilsin:)) % 30 ne ya yap şunu % 50 :) benim istediğim küçük modeli zaten sezonda 860 mı neydi du bakayım hemen kaça düşmüş:))
teşekkür ederim..
Rica ederim turkuazın rengi harika cidden..ya beymen bazen çok uçuk indirimler yapıyo mail bültenine üye değilsen üye ol..ay sonlarında kelebek günleri oluyor ayda 1 ya da 2 gün mail geliyor bazı ürünler acaip indirime giriyor 1 günlüğüne..ben bikaçgün evvel beğendiğim 635 liralık seven marka kotu 190 liraya aldım kelebek gününde :) tabi beymen büyük indirimini beklersen acaip ucuza alırsın
baktım hemen:)) 602 ye düşmüş ama turkuazı kalmamış herhalde yoktu.. sağol ben mailleri engellemiştim kaldırayım o zaman engeli..
Kahverengi saatin en son fiyatı ne olur
vakko neyin var
Kahverengi saat için özelden mesaj atın
Kahverengi saat için özelden mesaj atın
Meraba canimm cantalari cok begendimmm devami varsa ekler misin lutfennn takas da olur bende bikac designer var... Temiz kullanilmadilar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=738156
Bir adet de yepyeni Barbara Bui m var, ama neyle takas yaparimmm baska model varsa koysana :))
Aslında bunlar satılmadan koymayı düşünmüyodum ama bir bakayim canım sendekileride görmemde bir sakınca varmı normalde takas yapmıyorım ama çantalarda değerinde takas olabilir
Saat malesef elden çıkarmayı düşündüğüm başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?