orjinal lotto eşofman takımı.chima pantolon,elfe kaban

aybuke79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2014
132
0
0
Kayseri

orijinal lotto marka s beden 38-40 bedene uygun. elastik bir kumaşı vardır üstünü tek mont olarakta kullanabilirsiniz. paçalarında yaklaşık bir karış kadar yükseklikte fermuar vardır.fermuar açık olarak ta kullanıldığında çokşok bir görüntü oluyor.hiçbir kusuru yoktur ve yeni gibidir. fiyatı 50 tl

2 adet M beden chima pantolon ama ben belini daralttırmıştım 38-40 bedene uygun paçalarında pay vardır .isteyen terziye uzattırabilir. kumaşları mevsimlik elastik bir kumaştır.tanesini iki sene önce 90 tl ye almıştım. tanesi 20 tl

elfe 36 beden yazıyor ama 38 -40 bedene uygun siyak renktedir.geçen yıl indirimle 170 tl ye almıştım elfe nın sitesinde hala aynı fiyatla satışta.sadece bikaç kez giydim doğum sonrası denerken astarının sırt kısmını biraz zorlamışım onun haricinde yeniden farksızdır. yine kalıbı ve görüntüsü çok şık. fiyat 70 tl

miorre marka göğüs altı askılı ve çıtçıtlı M/L beden beyaz renkli korse özelliklerine netten bakabilirsiniz. çok güzel toparlar dikişsiz esnek ve terletmez .çok ince bir dokusu olduğu için kıyafetlerin altından belli olmaz.ürün sıfırdır, 20 tl.

takas düşünürmüsünüz .bakmadan karar vermeyin http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=725083

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…