• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Orjinal kutusunda tertemiz tinny love tekmele oyna satiyorum

dadidadi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
57
1
16
IMG_20160221_203111.webp
fiyat 130 tl

merhaba,
eski mesajlarınıza da baktım, 2 yıl önce de buradan bu oyun halısını aramış ve satışını yapmışsınız gibi görünüyor.
oyun halısı ne kadar süreyle kullanıldı acaba, eksik parçası-hasarlı yeri var mı? yıkanabiliyor mu?
müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.

merhaba,
eski mesajlarınıza da baktım, 2 yıl önce de buradan bu oyun halısını aramış ve satışını yapmışsınız gibi görünüyor.
oyun halısı ne kadar süreyle kullanıldı acaba, eksik parçası-hasarlı yeri var mı? yıkanabiliyor mu?
müsait olduğunuzda cevaplarsanız sevinirim.
Soyle aciklayayim once ikinci el aradim bulamayinca sifir aldim oglumdan sonra satmak istedim ancak kizima hamile oldugumu ogrenince vazgectm simdi kizim buyudu kullanamiyor.bende 3. Dusunmuyorum o yuzden saticam.eksik parcasi yok tekmele oyna bolumu sorunsuz calisiyor zaten cok az kullandim hala aldigimda taktigim pille duruyor.ewt yikanabiliyor isterseniz whatsuptan resimlerini yollarim kutusu ile gondericem sifirdan tek farki fiyati olacak emin olun.

Back