Orjinal guess, vakko, coach çantalar eklenmiştir

Nooption

Nirvana
Pro Üye
3 Nisan 2014
36.147
147.383
798

vişne çürüğü renginde lacoste çanta 75 lira

yeşil lacoste çanta 55 lira

kahvrengi lacoste çanta 75 lira

gri batik çanta 15 lira

çakma benetton marka çanta 15 lira

arkadaşlar benetton çantanın dışındakiler orjinaldir..hepsi mağazasından alındı.. yeşil hariç diğerleri çok az kullanıldı ve temizdir yeşil olanın sapları beyaz olduğu için küçük lekesi var..

Son düzenleyen: Moderatör:

birde bu var benetton 15 lira bebekli hanımlar için süper bir çanta..

yokmu beğenen kızlar?

kızlar çantalarda indirim yapıcam beğendiği olan varsa fiyat sorsun.

Yeşil lacoste çantanın fiyatı nedir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vişne çürüğü çanta satıldı dimi? elinizde başka var mı lacoste çanta :) büyükce biraz

evt satıldı..başka büyük yok canım olanlar bunlar..aslında yeşil küçük değil ama anladığım kadarıyla siz daha büyük arıyorsunuz..

evt satıldı..başka büyük yok canım olanlar bunlar..aslında yeşil küçük değil ama anladığım kadarıyla siz daha büyük arıyorsunuz..

Yeşilin rengi falan çok hoş ama ben baya bişeyler koyuyorum çantama kitap cüzdan( ki benim cüzdanım baya büyük ) su, makyaj cantası vs bir sürü sey, boyutu resimlerde kücük gibi geldi gözüme ölçüleri tahmini olarak nedir onun ?

yok canım küçük bir çanta değil o .. kahverengi olan daha küçük mesela.. cüzdanın ne kadar büyük olursa olsun farketmez:)) kitap falanda alır boyutunu bilmiyorum ama ölçeyim bi.

küpeler 5 lira

tekli kalın bileklik 10 lira

5 li bileklik 7,5 lira

deniz temalı bileklik 5 lira..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…