ORJİNAL EŞOFMAN ALT VEYA TAKIM ARIYORUM/BULUNMUŞTUR.

hewa

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
464
22
643
42
İzmir
elinde orjinal eşofman takım veya alt üst şeklinde bulunan, satmak isteyen varsa düşünebilirim.

bende arıyorum:) takım olmasada olur. bra tayt:)) s beden burdan bende duyuru yapayım öncelik senin olsun bana da haber et:) bol şans. aynı konudan açmıyım dedim

Arkadaslar bende orıjınal adıdas var pembe üst alt sıyah kenarları pembe çizgili s beden ama Xs A daha ıyı olur dıye düşünüyorum

Canım etıketınde s yazıyor ben de aynı gıyıyorum ama benı bıraz kasıyor fotografını yarın yüklesem olur mu

1nX31B.jpg

bu da 36-38 bedendir kaliteli bir ürün içi polardır markalıdır etiketinden de anlayabilirsiniz bunları kombinlerseniz çokşık olur kargo dahil ikisi 25 tl olur

q2ra7Z.jpg

36-38 beden bra tayt şeklinde esnektir sıkmaz hem de kot görünümü de var 5 e olur markası yok

merhaba alt ust takım mevcut bırı s bırı de m beden olmalı yanlız cumartesı gunu resımleyebılırım evde olmadıgım ıcın.

1nX31B.jpg

bu da 36-38 bedendir kaliteli bir ürün içi polardır markalıdır etiketinden de anlayabilirsiniz bunları kombinlerseniz çokşık olur kargo dahil ikisi 25 tl olur

q2ra7Z.jpg

36-38 beden bra tayt şeklinde esnektir sıkmaz hem de kot görünümü de var 5 e olur markası yok
canım tayt istemiyorum

elinde orjgiyilmedi man takım veya alt üshatta pacanan, satmak isteyen varsa düşünebilirim.
Canm bendede reebok marka 38 beden bu takim var alt hic giyilmedi aldigim gibi duruyor hatta paca boyu bile yapilmadi ustude birkac kez giydim okadar

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-13-10-37-23.png
    Screenshot_2014-11-13-10-37-23.png
    658,3 KB · Görüntüleme: 75
[QUTL E="hewa, post: 37766849, member: 155243"]NE KADAR CANIM BİRDE KUMAŞ OLARAK NASIL[/QUOTE]
30 tl düşünüyorum son fiyat kumasi polyester canm

Back