Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temamdır canım ...bende arıyorum:) takım olmasada olur. bra tayt:)) s beden burdan bende duyuru yapayım öncelik senin olsun bana da haber et:) bol şans. aynı konudan açmıyım dedim
FOttograf koyarmisin canim birde tam olarak kac bedenArkadaslar bende orıjınal adıdas var pembe üst alt sıyah kenarları pembe çizgili s beden ama Xs A daha ıyı olur dıye düşünüyorum
olur sorun değil. gerçi s-m arası giyiyorum olurmu ki acepCanım etıketınde s yazıyor ben de aynı gıyıyorum ama benı bıraz kasıyor fotografını yarın yüklesem olur mu
canım tayt istemiyorum![]()
bu da 36-38 bedendir kaliteli bir ürün içi polardır markalıdır etiketinden de anlayabilirsiniz bunları kombinlerseniz çokşık olur kargo dahil ikisi 25 tl olur
![]()
36-38 beden bra tayt şeklinde esnektir sıkmaz hem de kot görünümü de var 5 e olur markası yok
elinde orjinal eşofman takım veya alt üst şeklinde bulunan, satmak isteyen varsa düşünebilirim.
canım penye değil bu dri fit dedikleri kumaştan.penyemi canım bu yani kumaş olarak nedir?
m ama ben s giyiniyorum nasıl olur_?
Canım dar gelebilir çünkü ben 49-50 kilodayım s bazen de Xs gıyıyorum benım üst özellikle kasıyorolur sorun değil. gerçi s-m arası giyiyorum olurmu ki acep
Canm bendede reebok marka 38 beden bu takim var alt hic giyilmedi aldigim gibi duruyor hatta paca boyu bile yapilmadi ustude birkac kez giydim okadarelinde orjgiyilmedi man takım veya alt üshatta pacanan, satmak isteyen varsa düşünebilirim.
NE KADAR CANIM BİRDE KUMAŞ OLARAK NASILCanm bendede reebok marka 38 beden bu takim var alt hic giyilmedi aldigim gibi duruyor hatta paca boyu bile yapilmadi ustude birkac kez giydim okadar
30 tl düşünüyorum son fiyat kumasi polyester canm[/QUOTE][QUTL E="hewa, post: 37766849, member: 155243"]NE KADAR CANIM BİRDE KUMAŞ OLARAK NASIL