Orjinal dolce gabbana sıfırdan farksız güneş gözlüğü/SATILMIŞTIR

AycaAydin

Hayata attığım en güzel imzam
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
3.336
94
37
Satıyorum!Orjinal dolce gabbana güneş gözlüğümü satıyorum sadece 1-2 kullandım.Hasarı yoktur.Sadece kutusunu kaybettim ama başka kutuda muhafaza ettim.Çok belirsiz çiZilmeler var ama görünmüyor diyebilirim.Kendim 500.00 tlye aldım.Düşündğüm bir fiyat şuan için yok kesin alıcılarla görüşebilirz.rengi açık ve koyu kahrevengi karışımıdır.Uçları altın sarıdır engi atmadı hiç kulak arkasında çok rahattır.Güneşte çok rahat kullanılabilir
Ürünün görsel resmi
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316811.404594.jpg
Bunlar bendeki resimler
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316825.347833.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316837.816819.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316848.827678.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316904.034482.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316915.562276.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316928.470509.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399316944.065173.jpg

Ayrıca kızımı 2 kez yatrdğm beşiği satıyorm 80 tldir istanbul içi elden teslim alabilir.İstanbul dışı alıca olursa fiyatta yardmcı olurm kargoyu düşünürsek.Ellinizle sallanabilir en altında sepeti mevcuttur en üstte tül ile örtülebilir.Emniyet kemeri vardır.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399317083.463334.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399317004.316973.jpg
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1399317103.935226.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncell

Güncell

Pazarlk yapılır gözlük için fiyat berlirlemedim aizden teklif bekliyorm kızlar

Fiyat önerilerinizi bekliyorm ihtycaınolan orjinal gözlere zarar vermeyecek bu ürünü kaçırmayın

Beğenin anlaşırız gözlükte hanmlar 👀

Güncelll

selamlar
bu beşik ne kadar süre kullanılabilir kaç yaşa kadar

Merhaba
Beşik 1 yaşa kadar içini ölçebilirim dilerseniz
Kızımın başka beşiği var oyun parkıda oyüzden satıyorm açıkcası

Fiyt tekliflerine açığm hanmlar

meraba
fiyat 50 tl mi?
Bir de ölçebilirseniz sevinirm..

Hayır 50 tl değil başka birisi sadece fiyat teklifi vermiş gözlük için dalga geçmiş gibi
tabi ölçerim canm
İç genişlik ölçü 95 cm
En ise 51 cm

Satıyorum!Orjinal dolce gabbana güneş gözlüğümü satıyorum sadece 1-2 kullandım.Hasarı yoktur.Sadece kutusunu kaybettim ama başka kutuda muhafaza ettim.Çok belirsiz çiZilmeler var ama görünmüyor diyebilirim.Kendim 500.00 tlye aldım.Düşündğüm bir fiyat şuan için yok kesin alıcılarla görüşebilirz.rengi açık ve koyu kahrevengi karışımıdır.Uçları altın sarıdır engi atmadı hiç kulak arkasında çok rahattır.Güneşte çok rahat kullanılabilir
Ürünün görsel resmi
Eki Görüntüle 1101773
Bunlar bendeki resimler
Eki Görüntüle 1101774 Eki Görüntüle 1101775 Eki Görüntüle 1101776
Eki Görüntüle 1101777 Eki Görüntüle 1101778 Eki Görüntüle 1101779 Eki Görüntüle 1101780

gözlük bu mu canım acaba şu üstteki seyi nasıl duuryor yüzde

gözlük bu mu canım acaba şu üstteki seyi nasıl duuryor yüzde

Canm görseldekinin aynısı tek balayında kullandm gözlüğü saçıma takmştm kutusunu otelde unutmşm yoldanda dönemedim ama başka kutuda muhafaza ettim yuvarlak ve kare yüzde çok hoş duruyor benm yüZüm yuvarlak mesela güneşte çok rahat kullanıyor camı filan çok kaliteli zaten orjinaldir benim satma amacım başka bir gözlüğe taktm kafayı ondan canm

Gözlük hala satıştadır

Gözlükte yardmcı olurum kızlar çekinmeyin satılsın birinin işine yarasn en azından bende beğendiğim gözlüğü alayım😄

Hayır 50 tl değil başka birisi sadece fiyat teklifi vermiş gözlük için dalga geçmiş gibi
tabi ölçerim canm
İç genişlik ölçü 95 cm
En ise 51 cm

Canım o arkadaş zaten komik teklifleriyle meşhur bit pazarında :) ben aldırmıyorum artık sadece pazarlık yapmayı seviyor almayı değil :) hani geçen topicte konuşmuştukya :))))))

Canım o arkadaş zaten komik teklifleriyle meşhur bit pazarında :) ben aldırmıyorum artık sadece pazarlık yapmayı seviyor almayı değil :) hani geçen topicte konuşmuştukya :))))))

Ay sorma ya hatrladm çok enteresan ben 50 tl vereyimde ona banada alsın orjinal bir dolce gabbana hey allam😀
Belli pazarlıkçı alıcı değil zaten heryerde yazısı var enterasan😄

X