Orjinal Chloe ve Burbery parfüm isteyenler../Satış yasaktır.

Angle_Angle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2014
12
0
1
39
Kızlar birkaç gün önce Amerika New York duty free'sinden 2 tane orjinal parfüm aldım.Arkadaşım en Kalıcı ve uygun parfüm Amerika'nın diye ordan istemişti fakat sonra taksitle ödeyebilirim ben sana diyince ben de ona vermedim.Aldığım fiyata fişini göstererek isteyene verebilirim.Biri Chloe 75 ml (220 tl) diğeri Burbery 85 ml (180) tl. Gerçek orjinal parfüm olarak bulabileceğiniz en uygun fiyatlar bunlar.Ve kalıcılığı konusunda hiç şüpheniz olmasın en iyisi garanti verebilirim.

Burberry'nin 100mlsi mizu.com'da 110 lirayken 180 lirayı size vermezler.
Chloıe de aynı şekilde nette çok daha uygun fiyatlara satılıyor.

Onların orjinal olduğu konusunda emin misiniz?Ben sürekli Yurtdışına çıkıyorum ve parfümün uygun yerlerini çok iyi biliyorum.o Dediğiniz fiyatlara o parfümlerin orjinalini bulmanız imkansız.Ben fişini yani aldığım fiyatı göstererek satıcam diyorum.Tabi herkesin kendi tercihi.

Bir de kalıcılığı da önemli bence bir parfümün.Önceden İstanbul'dan alırdım ama Amerika'nın parfümünün kalıcılığını bana söyledikleri günden beri hep ordan ya Arkadaşlarıma aldırıyorum ya da kendim gittiğimde alıyorum.Ben Flower Bomb kullanıyorum,parfümümü değiştirmek istemediğim için bunları satıyorum.

merhaba kokuların adlarını ne acaba? ve takas düşünür müsünüz? yeni parfüm tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…