yorumlarınız için sağolun arkadaşlar..
zamanla şişe içinde durdukça kokunun bozulmasından ve farklılaşmasından bahsetmişsiniz..100 ml yerine 50 ml alırsanız ve de daha çabuk bitirirseniz bu sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum..bir parfümün zaten 1 seneden fazla beklemesine sıcak bakmıyorum ben..alınan kullanılmalı hemen..
ben öyle yapıyorum ve böyle bir sorunla pek karşılaşmadım..
Doğru söylüyorsun silviacım bende her zaman yerli malı kullanılmasından yanayım ama insan bazı şeylerde söz geçiremiyor kendisine birde bir parfümü bir sene bekletmeye sıcak bakmıyorum diyorsun valla insan 250 ytl. verince sıcak baksada bakmasada az az uzun süre kullanmak istiyor yerimseniben
Doğru söylüyorsun silviacım bende her zaman yerli malı kullanılmasından yanayım ama insan bazı şeylerde söz geçiremiyor kendisine birde bir parfümü bir sene bekletmeye sıcak bakmıyorum diyorsun valla insan 250 ytl. verince sıcak baksada bakmasada az az uzun süre kullanmak istiyor yerimseniben
Ben asla bir parfümü 1 yıl bekletmem 250 ytl de para vermem. Büyük firmaların dönem dönem indirimleri oluyor ben onları takip ediyorum ya da şöyle söyleyeyim onlar beni takip ediyor. Müşteri kartım var parfümde indirim oldu mu arayıp haberdar ediyorlar mesela bu yıl içinde sevil'den 50 ml'lik iki kofreyi (Badi losyon ve duş jeli dahil) kadın ve erkek 88 ytl'ye aldım. Üç ay önce Tekin Acar'da 30 ml 30 ytl kampanyası vardı 90 ytl'ye 3 farklı parfüm aldım. Bence bunları takip edin karlı çıkarsınız.
Bir de yeni parfümler var onlar indirime girmez epey bir süre. Siz sadece güzel koku değil, yeni olsunu arıyorsanız o kadar para mecburen verirsiniz yoksa benim gibi ucuza maledersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?