• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orijinal marka güneş gözlüğü arıyorum kızlarr...

Sudangelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
137
5
33
İstanbul
Özellikle Prada baroque(2011) model güneş gözlüğü ariyorum, elin'de olup satmayı düşünen varsa ve bana ulaşırsa çok memnun olurum...:):)

Son düzenleme:
Merhaba;
Evet kızlar kendi güzelim gucci gözlüğümün üzerine oturdum :14: şuan için marka bir gözlüğe o kadar para veremeyeceğim 'den ötürü anın'da havale yapıp alabileceğim acil satan,yüzüne uymayan,sıkılan ,fazla olan eski sezon olabilir Prada ,Bvlgari,marc jacops , linda farrow gibi markalardan temiz bir gözlüğe ihtiyacım var ,

:12::12::12:
Not: hemen alacağım havale ile, tek isteğim uygun bir fiyat ve beğenebileceğim bir ürün olması...

Nutellask ' da güzel bir güneş gözlüğü vardı canım ona bir bak istersen görmüşken yazim dedim :)

Merhaba;
Evet kızlar kendi güzelim gucci gözlüğümün üzerine oturdum :14: şuan için marka bir gözlüğe o kadar para veremeyeceğim 'den ötürü anın'da havale yapıp alabileceğim acil satan,yüzüne uymayan,sıkılan ,fazla olan eski sezon olabilir Prada ,Bvlgari,marc jacops , linda farrow gibi markalardan temiz bir gözlüğe ihtiyacım var ,

Not: hemen alacağım havale ile, tek isteğim uygun bir fiyat ve beğenebileceğim bir ürün olması...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=718254 bende bu varr :) :)

Canım çok güzel fiyatı'da çok uygun fakat bana gitmez ki bu renk ama spor sevenler niye almamış ki bunu hayrettt :28:

Cok tesekkurler,Ben de oyle dusunuyodumm ama takinca bir hos oldu kii sirf borclari kapatiyim diye satisa cikardim valla pahali diyolar almiyolar ya o kadar soran oldu :D Kısmet..

Merhaba;

eger düşünürseniz benimde gözlüğüm givenchy marka 60 tl den veririm.

$20140601_190733.jpg $20140601_190803.jpg $20140601_190823.jpg

Merhaba;

$fotoðraf 3 (2).jpg $fotoðraf 2 (3).jpg

canım bende rayban var rayban dememişsin ama belki beğenirsin:))

Merhaba;

Bendede dolce gabbana var 1 kere balayında kullandm tertemiz
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401642006.263716.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401642014.804693.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok tesekkurler,Ben de oyle dusunuyodumm ama takinca bir hos oldu kii sirf borclari kapatiyim diye satisa cikardim valla pahali diyolar almiyolar ya o kadar soran oldu :D Kısmet..

Nutiş aslnda hiç pahalıda değil çokta güzel gözlüğün canm alıcısı elbet çıkıcaktır

konu sahibi arkadaş beğendi mi bilemiyorum gözlükleri ama benim açıkçası çok hoşuma gitti canım ne kadara satıyorsun?

canım konu sahibi arkadaşta sormuş özelden kendisine cevap yazdım 5 dakkaya takıldığım için sana yazamadım eğer düşünmezse arkadaş size dönüş yaparım..

Nutiş aslnda hiç pahalıda değil çokta güzel gözlüğün canm alıcısı elbet çıkıcaktır

Bence de abla RayBan piyasasına göre cok cok uyguna ama işte, baska sitelere de ilan verdim cok soran oldu bakalım anlaşıcam birileriyle galba. :)

Bence de abla RayBan piyasasına göre cok cok uyguna ama işte, baska sitelere de ilan verdim cok soran oldu bakalım anlaşıcam birileriyle galba. :)

İnşsllah cnm ben masal durudan ilan açmadım valla benmkisinide ekle sayfana hangi siteye koyduysan😀

İnşsllah cnm ben masal durudan ilan açmadım valla benmkisinide ekle sayfana hangi siteye koyduysan��

Veriyim abla yalnız cok soran oluyo bence direk sen kendi mailinle ilan ver bak 2-3 güne satılır bence cunku surekli mail atıyolar bana degil de sana ulaşsnlar direk
ben yabancı biriyle anlasıcam galiba nasıl olcaksa

Son düzenleme:
Veriyim abla yalnız cok soran oluyo bence direk sen kendi mailinle ilan ver bak 2-3 güne satılır bence cunku surekli mail atıyolar bana degil de sana ulaşsnlar direk
ben yabancı biriyle anlasıcam galiba nasıl olcaksa

Sen o sayfana senn gibi koy ozman kuzum bn sana mailimi vereyim whatsaptan şimdi olurmu öyle telefonuma maillerim düşüyor zaten

Sen o sayfana senn gibi koy ozman kuzum bn sana mailimi vereyim whatsaptan şimdi olurmu öyle telefonuma maillerim düşüyor zaten

Koyarm abla ben siteye ama üyelik benim adıma açılmış oldğu için mailler direk benim maile gelir, senin mailini yazmam için ayrı üyelik açmam gerek istersen sen uğraşamıyosan ben açarım senin adına üyelik;)sen de mail geldkçe takip edersn

Koyarm abla ben siteye ama üyelik benim adıma açılmış oldğu için mailler direk benim maile gelir, senin mailini yazmam için ayrı üyelik açmam gerek istersen sen uğraşamıyosan ben açarım senin adına üyelik;)sen de mail geldkçe takip edersn

Hımm oke canm benm var üyelğimde bakim halledemezssem sana postalarım dg gözlüğü😃

Back