• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ORİFLİME kullanıcı yorumları ?

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
arkadaslar daha önceki konularımdada yazmıstım avon kullanıyordum hep artık kullnmıyorum cok kalitesiz peki oriflime nasıl kullanlar bakarmısınız ??

Oriflame hem kullandım hem de sattım uzun bir süre. Hala da kullanıyorum. Avon falan hikaye. Ürünleri bitkisel ve sağlık bakanlıgı onaylı. Parfümleri harika, rujları mükemmel özellikle kremleri o kadar iyi ki. Vazgeçemiyorum :)

tskr ederim kızlar :) peki rujları nasıl sürümü kalıcılıgı özellkle farları pigmentleri nasıl ??

oriflime den bir tane far ve bir de banyo için sıkılaştırıcı-yağ-deniz tuzu gibi 3li set almıştım.
Far öyle aman aman değil ama diğer ürünlerden memnun kaldım, yağı çok kullanamasam da.
$18765_2.png $images.jpg $oriflame-SWEDISH-SPA-MINERALLI-BANYO-TUZU-125-G__32544512_0.jpg

oriflime den bir tane far ve bir de banyo için sıkılaştırıcı-yağ-deniz tuzu gibi 3li set almıştım.
Far öyle aman aman değil ama diğer ürünlerden memnun kaldım, yağı çok kullanamasam da.
Eki Görüntüle 752934 Eki Görüntüle 752935 Eki Görüntüle 752936

Resimdeki yağı aldıysanız onu banyodan sonra vücut yağı olarak kullanabileceğiniz gibi saçlarınıza sürerek bakım da yapabilirsiniz, hatta masaj yağı olarak kullanmak da mümkün...
Biz nemlendirici olarak kremleri tercih ettiğimiz için yağ kullanmıyoruz ama bence çok daha etkili bir bakım yöntemi...

arkadaslar daha önceki konularımdada yazmıstım avon kullanıyordum hep artık kullnmıyorum cok kalitesiz peki oriflime nasıl kullanlar bakarmısınız ??

Ben hem kullanıyorum hem çevreme satış yapıyorum. Kalitesinden de ürün çeşitliliğinden de memnunum. satış yaptığım yakınlarım da şikayetçi değiller hatta avon kullanan tanıdıklarıma da bir kaç şey sattım; ürünleri kullandıktan sonra oriflame'i daha çok beğendiklerini özellikle belirttiler.
Ben de kalitesi ve içeriğine güvendiğim için oriflame'i tercih ediyorum. Oğlum için bebek ürünlerini kullanıyorum. Eşime de bir sürü şey aldım oda memnun, gerçi beyler işin ekonomik kısmıyla ilgileniyor ama kokuları falan güzel bence :)
Birkaç ürünü kendiniz deneyerek karar verin, memnun kalacağınıza inanıyorum...

tskr ederim kızlar :) peki rujları nasıl sürümü kalıcılıgı özellkle farları pigmentleri nasıl ??

Ben likit parlatıcı tarzda olanları tercih ettiğim için normal sürülenleri denemedim ama sattığım rujlarla ilgili olumsuz dönüş olmadı... Pudralısından, nemlendiricisine çeşit çeşit renk ve özellikte ürünler var.
Farlar yoğun pigmentli ve kalıcı... Farlar da farklı renk ve özelliklerde.. ben Giordaninin farlarını tavsiye ederim... Very me olarak tanıtılan farlar da gençlere yönelik renk ve fiyatlarda...
Özellikle merak ettiğiniz ürünler varsa onlarla ilgili de bilgi verebilirim...

Resimdeki yağı aldıysanız onu banyodan sonra vücut yağı olarak kullanabileceğiniz gibi saçlarınıza sürerek bakım da yapabilirsiniz, hatta masaj yağı olarak kullanmak da mümkün...
Biz nemlendirici olarak kremleri tercih ettiğimiz için yağ kullanmıyoruz ama bence çok daha etkili bir bakım yöntemi...

Ben de yıkandıktan sonra vücuduma birşeyler sürmeyi pek sevmiyorum. Özellikle kalıntı bırakan şeyler. Yeniden kirlenmiş gibi hissediyorum. O yüzden kullanamadım yağı. Daha çok losyonları seviyorum.

Back