Oriflame

canım neyi öğrenmek istiyorsun evet ben çok iyi satış yapıyorum ama ürünleri çok iyi tanıyorum tam 15 yıldır yapıyorum bu işi
Ilk zamanlar nasıldı satışınız ben yeni üyeyin ve çevrwm yok nasıl olcak bilmiyorum. Bide ürün spariş veryon ya ödeneyi illa fatura şeklinde mi ödüyoruz eft olmuyomu

Ilk zamanlar nasıldı satışınız ben yeni üyeyin ve çevrwm yok nasıl olcak bilmiyorum. Bide ürün spariş veryon ya ödeneyi illa fatura şeklinde mi ödüyoruz eft olmuyomu

benim çevrem vardır. bide kalabalık bi aileyiz.. yani satış sıkıntım hiç olmadı.. sipariş olmadanda çok ürün çektim ben elindeki ürün katoloktan daha kolay satılıyor.. ben ilk sipariş anında kartla ödüyorum eft var oriflamemin ıban nosuna gönderiyorsun fakat detaylarını bilmiyorum

ben üye oldum ama beni üye yapan kız 100 bp vermek zorundasın diyor vrmek zorundamıyım

Merhaba ,

100 bp altında sipariş girişinde Hoşgeldiniz programından yararlanamıyorsunuz ve temsilcinizde kendi kazanacağı hediyeyi alamamış oluyor. O yüzden söylenmiş olabilir. Oriflame in internet sayfasını okuyarak detayları öğrenebilirsiniz.

Kendiniz için alışveriş yapacaksanız kargo sıfırlama ürün fiyatı ne kadar vb bilgileri ve ödeme koşullarını öğrenmelisiniz.

Şayet satış yaparım düşüncesinde iseniz enine boyuna düşünmelisiniz. Alacağım diyen arkadaşınız almaktan vazgeçebilir , ürün tutarını ürünü verirken almazsanız sonrasında toplamakta zorlanabilirsiniz gibi .

müşteriniz bi ürünü almaktan vazgeçtiğinde fatura tarihinden itibaren 30 gün içinde kargo ücretsiz geri iade gönderebiliyorsunuz ürünün tutarı faturadan düşüyor bence şirket her konuda çok destek danışmanlarına

giordani41 , faturasını önce ödüyor sonra ürün iadesi kabul olunca tutar faturadan düşüyor öyle değil mi ? Dolayısıyla sadece kendine alışveriş yapacak ise konuyu her yönüyle öğrenmesi daha doğru olur sanırım ki.

Oflime bu urunleri kullananlar varmi memnun olanlar var mi bana yazabilirlermi tesekkurler

çok teşekkür ederim valla ALLAH razı olsun ya kadın bana yapcan 100 bp lik alcan die sıkıştırıp duruyo zorunlu dio
bide pişman oldum üyeligime ya
Mrb bende yeni üyeyim bence danışmanını değiştirebiliyorsan değiştir öyle bi saçmalık olamaz

Mrb bende yeni üyeyim bence danışmanını değiştirebiliyorsan değiştir öyle bi saçmalık olamaz

ne yazıkki üst sponsorunu değiştiremiyorsun canım. halbuki bu işi yaparken üstünde sana her türlü bilgiyi verebilecek kişi olması, dürüstlüğü, bilgi ve ilgiye sahip olması çok önemli

ben üye oldum ama beni üye yapan kız 100 bp vermek zorundasın diyor vrmek zorundamıyım
ewet ben üyeyim 100 bp puan verirsen hoş geldin paketlerinden kazanırsın krem seti falan ama yapamıyorsan kargo parası vermemek için sıfırlama ürün var o koda girerek sana ürün geliyor 7 veya 8 tl ye olabilir insanlık hali kardeş yapıyorsan böyle yapabilirsin benim bazı üyelerim öyle yapıyor

100 bp yaparsan hediyelerini rahat alırsın benim de üyelerim var yapamadıgı zaman kargo sıfırlama ürünü giriyorum kargo parası verme yerine size ürün geliyor....

ürünlerini benim hoşuma gidiyor zararından çok faydasını gördük şükürler olsun en önemlisi kazandırmak değilde ürünleri kendiniz bilmek de tavsiye etmekde eger planlı bir program yaparsanız kazandırır tabiki ama kalacak kar hesabına sizde ürünler alacak olursanız size bir şey kalmaz tabi özellikle 45 veya 50 tl ürünlerde kar daha fazla kalıyor 100 bp puan yaparsanız hoş geldin paketleri +125 bp puan yaparsanız kat kat kazan programı 11.90 na geliyor bu ürün fiyatı 50 yada 60 tl fiyat demektir sizi kazancınız bunları satarsanız daha fazla olacaktır

bence bu iş korkulacak bir iş değil sadece planlı iş yapmak da..üye olmak isterseniz özelime mesaj atabilirsiniz

aynen katılıyorum işini çok güzel yapanlar var mevlam güzel insanlarla karşılaştırsın

ptt ye fatura şeklinde ödüyorsun danışman no bile yeter istersen sponsorun varsa kendi kredi katına çekebilir yada oriflame sitesinden sipariş bilgilerine girerek ödeyebilirsin

ptt ye fatura şeklinde ödüyorsun danışman no bile yeter istersen sponsorun varsa kendi kredi kartına çekebilir yada oriflame sitesinden sipariş bilgilerine girerek ödeyebilirsin
sabret zamanla çevren olur inşallah katoloğu al yakın bayan esnafları bile dolaşsan yeter yada mahallendeki komşuları şöyle düşünün elinizde inanın avondan çok kaliteli ürünler var ben avonun ürünlerini görünce anladım o yüzden çekinmeyin avon tutkusu millette sadece bilinen alışkan haline gelmiş parfümlerden kazanıyor Mevlam bol kazanc şansı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…