- Konu Sahibi baharyeli42
örflime üye olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oriflame adı.kozmetik ürünleri üzerine
yanlış yazmışım :)oriflame adı.
yanlış yazmışım :)
ben üye oldum ama beni üye yapan kız 100 bp vermek zorundasın diyor vrmek zorundamıyım
çok teşekkür ederim valla ALLAH razı olsun ya kadın bana yapcan 100 bp lik alcan die sıkıştırıp duruyo zorunlu diocanım ben 15 yıllık bi üyeyim ve liderim... asla 100 puan zorunluluğun yok bizim bi çok danışmanımız sadece kendi ürünleri için üye olur.. 100 puan yapman seni üye yapan sponsoruna çanta kazandırır.. sanada hoşgeldiniz kampanyasına girme hakkı ama bi zorunluluk kesinlikle yoktur.. tek bir ürün bile sipariş etsen üyeliğin aktifleşir.. kargo sıfırlama ürünü girersin kargo ücretide ödemezsin
evet direktörler nedense çok ısrarcı oluyor bende yıllar önce yapmış ve bu markanın nereyse tum urunlerini denemiştim .genelde memnun değildim ve ayrıldım zaten ayrılmak da ayrı bir zordu tabii ozamnlar şimdi nasıl bilmem...1 kaç ürünü hariç beğendiğim bir marka değil birde yurt dışında daha ucuz olduğunu biliyorum yani bizdeki yerli ucuz urunler ayarında bir marka diye biliyorum.benım de bir sorum olacak çok kazandırıyor mu şimdilerde??
orflame ile tanışmak bence bi şanstırr.. ben yaşamım kurtarıcısı durumunda oriflame.. bi kişinin yanlış tutumu yüzünden hiçte pişmanlık duymayın bence gayet kazançlı ve güzel bi iştirçok teşekkür ederim valla ALLAH razı olsun ya kadın bana yapcan 100 bp lik alcan die sıkıştırıp duruyo zorunlu dio
bide pişman oldum üyeligime ya
şimdi ben kımsenın ekmek parasına mani olmak istemem ancak şahsi görüşüm bu tarz zincirleri(avon-ersağ-forever)n insanların manipüle edilmesi ile kazanç sağlandığı.ben ve ailemden bir çok kişi markaların satış işinde yer aldık ve sonuçta çıkardığım sonuç bu.ürünlerin kalitesi flormar yada o ayarda ve ürünleri ii analız ettiğimden emın olabilirsiniz.bilinçsiz kullanmadım ürünleri...bunlar benım fikrim...ama yeni üye olan arkadaşa önerim gratis den the balm ürünlerini alması.ve cilt bakım ürünü olarakda bu tarz markalar yerine dermo kozmetik grubuna giren urunler alması tabii bunlar eczanelerden alınıyor
evet hoşgeldiniz hediyeleri var 3 ay üst üste 100 puan yaptığında alabiliyorsun onları.. ama yapamadıktan sonra o hediyelerde olmayıversin tek bir ürün bile sipariş etsen üyeliğin aktifleşir canım.Yorumlar için tşkkür ederim beni üye yapan kişiye zorunlu degilmiş 100 bp ye tamm layamayacagım dedim olmaz dedim 3 adımı alamazsın zorunlu dedi ne dyeyim ben bu ablay şimdi
evet hoşgeldiniz hediyeleri var 3 ay üst üste 100 puan yaptığında alabiliyorsun onları.. ama yapamadıktan sonra o hediyelerde olmayıversin tek bir ürün bile sipariş etsen üyeliğin aktifleşir canım.
üyeliğinle 100 puanının alakası yok.. hediyeleri istemiyorum de.. hatta yinede ısrar ediyorsa şirketi aradım böyle bi zorunluluk yokmuş de.. ki sorularınız olduğunda şirketi arayabilirsiniz.. 0212 3556060 şirketin numarası[/QUOTETeşekkür ederimm siz çok satış yapabiliyormusunuz bana anlatırmısınız yeni üyeyimde müsaitseniz