orıflame

Merhaba annem ecollogen serisini kullandı ve değişimi o kadar gözle görülür bi şekildeydi ki annemi 1 ay sonra ziyarete gittiğimde göz altı torbaları küçülmüş kırışıklıkları azalmış resmen annem gençleşmişti görünce şok oldum tek bende farketmedim teyzelerim ve komşularda fark etmiş . Ben kesinlikle yaşınıza uygun olan seriyi kullanmanızı öneririm bunları oriflame yaptığım için değil gerçekten samimi olarak gözlemlerim ayrıca annemin 2 arkadaşı daha kullanmış ve onlarda aynı farkları yaşamış bizim gözlemlerimiz bunlar :) Bi sorun olursa seve seve yardımcı olurum :)

tesekkür ederim 24 yaşındayım tüm yaşlar için olan ürünlerden denemekte fayda var diye düşünüyorum bende iyi günler

Ben 19 yaşındayım milk & honey serisini kullanıyorum yüzüm kuru nemlendirmek için çok memnunum tavsiye ederm onuda :)

spa serisinin de kremini kullandım o da çok başarılı. ecollagen serisini yukarıda bir arkadaş daha yazmış zaten gerçekten çok çok iyi.
normalde bana her şey dokunur çok beyaz olduğum için ama oriflame ürünlerini yıllardır kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. önemli olan cildinize uygun ürünü seçmek...

Merhaba,
bende Oriflame üyesiyim. Ürünleri çok iyi bilmiyorum ama yavaş yavaş alarak kullananlardanım. Kendim için alıyorum isteyen arkadaşlar olursa onlara sipariş veriyorum. Kremleri iyi gerçektende ama rujları katalog rengi ile aynı olmayabiliyor.

oriflame love nature serisinin pembe renkli gece ve gündüz kremlerini kullandım gayet başarılı cildimi apaydınlık yaptı. kuruluğunu götürdü memnunum çokta iyi kokuyo tavsiye ederim arkadaşlar iyi nemlendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…