angel_lizzy Guru Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 108 6 24 Şubat 2011 Konu Sahibi angel_lizzy #1 arkadaşlar oriflame nin yeşil renkli aloe veralı yüz yıkama jeli nasıl kullanan deneyen var mı?varsa tavsiyelerinizi paylaşırmısınız?
arkadaşlar oriflame nin yeşil renkli aloe veralı yüz yıkama jeli nasıl kullanan deneyen var mı?varsa tavsiyelerinizi paylaşırmısınız?
zehrakca DERENİM BAL KIZIM Kayıtlı Üye 17 Eylül 2010 64 0 25 Şubat 2011 Konu Sahibi angel_lizzy #2 canım ben o ürünü setinde kullanıyorum tonik ve nemlendiricisi ile beraber.çok da memnunum.
F fatoss61 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 1 0 3 Mart 2011 Konu Sahibi angel_lizzy #3 ben de uzun zamandır kullanıyorum çok memnunum.kesinlikle tavsiye edeerim
kardel Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2009 49 0 4 Mart 2011 Konu Sahibi angel_lizzy #4 sizce karma ciltler içinde uygunmudur bu set benim cildimde dönem dönem alnımda ve çenemde çıkan sivilcelerim var kullansam mı kara veremedim
sizce karma ciltler içinde uygunmudur bu set benim cildimde dönem dönem alnımda ve çenemde çıkan sivilcelerim var kullansam mı kara veremedim