How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şampuan ve Saç Kremleri oriflame Zeytin ve Bambu Özlü Güçlendirici Şampuan + Krem

NiL39

DiLRuBaM
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2007
38
0
86
42
Kırklareli
Merhabalar .... baslıkta yazıdığı gibi oriflame Zeytin ve Bambu Özlü Güçlendirici Şampuan+Krem kullan varmı aranızda saçlarım ince telli ve çok seyrekler bioblasın sampuan krem ve sekillendiricisini kullanıyorum uzun zamandır değişisen birşey olmadı gerci dokülme yok sacımda ama çok ince ve seyrek olduğu kalınlassın istiyorum öncedende bioxcin tresan ürünleride kullandım şimdi oriflame denemek istiyorum ama yinede emin değilim aranızda kullananınız varsa görüşlerinizi ve tavsilerinizi bekliyorum...
birde çok yerde sampuanın içine sarımsak koynulduğunu okudum bende bioblasın yada oriflame mın içine sarımsak koysam daha etkili olurmu.. biraz uzun oldu ama .. tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...K.K.

sarımsak koyduğun şampuanı 1 hafta sonra atmak zorunda kalırsın. bütün banyoyu leş gibi kokutur. sarımsağı direkt saç diplerine sürmeyi dene.

Back