Oriflame uyelikten nasıl çıkılır

Kardelenin evi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
79
22
8
Oriflameye biri uye etti bi hafta oldu siparis felan vermedim ama kargo siparisiniz var filan dedi .kargoyu getirdi benim degil dedim kutuyu acmadan salladim baktim baya kalabalikti.geri gonderttim.sonra beni uye yapan kiza soyledim oyle birsey olmaz diye bir afra tafra yaptı.direktife soyledi bi ton laftan sonra iyi sildim dedi ama silmemiş sisteme hala giriliyor kayitliyim yani size sorum nasıl çikacam nasıl silecem bunu bilen varsa soyleyin Bundan nasıl çıkacam .

Zaten sipariş vermezseniz bir süre sonra üyelik düşer. Bende farmasiye üye olmuştum bir iki aldim beğenmedim bıraktım bu seferde ayda bir biri ariyor uyeliniz askıya alindi aktif yapalım diye ariyorlar bıktım valla numarqm ortada geziyor sanki

Zaten sipariş vermezseniz bir süre sonra üyelik düşer. Bende farmasiye üye olmuştum bir iki aldim beğenmedim bıraktım bu seferde ayda bir biri ariyor uyeliniz askıya alindi aktif yapalım diye ariyorlar bıktım valla numarqm ortada geziyor sanki
Bir sene sonra anca siliniyormuş kendi kendine ama o bir sene uye kalmak istemiyorum şikayetleri okudum neler var bi okusaniz

internete oriflame üyelik iptali yazınca nasıl iptal ediceğin çıkıyor fark ettin mi?

Back
X