- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Kızlar belki konuyu yanlış yere açtım ama lütfen en azından sizden çözüm alana kadar taşınmasın ya da kapanmasın. Diğer konuda yazdım cevap veren olmadı.Ben istemeden de olsa üyeleri oldum.Hicbir alışveriş yapmadan ertesi gün dilekçe yazdım üyeliğinin iptali için. 1 ay sonra üyeliğim iptal edildi.Iptal edilmeden önce de kredinin sıfırladım yani hiç bir şekilde sipariş verilmemesi için ve şifremi değiştirdim. YİNE de içim içimi kemiriyor çünkü İnternet'ten kendi sitesinden üye olduğumu düşündüm ama lider danışman olduğunu söyleyen biri üye yaptı siteye numaramı yazınca arayarak.
Kızlar üyeliğim iptal olduğu halde danışman benim adıma sipariş verir ve. Üzerime borç kalır mı,başına gelen var mı böyle bir şey?
Kızlar üyeliğim iptal olduğu halde danışman benim adıma sipariş verir ve. Üzerime borç kalır mı,başına gelen var mı böyle bir şey?