• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame üyelik iptali

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar belki konuyu yanlış yere açtım ama lütfen en azından sizden çözüm alana kadar taşınmasın ya da kapanmasın. Diğer konuda yazdım cevap veren olmadı.Ben istemeden de olsa üyeleri oldum.Hicbir alışveriş yapmadan ertesi gün dilekçe yazdım üyeliğinin iptali için. 1 ay sonra üyeliğim iptal edildi.Iptal edilmeden önce de kredinin sıfırladım yani hiç bir şekilde sipariş verilmemesi için ve şifremi değiştirdim. YİNE de içim içimi kemiriyor çünkü İnternet'ten kendi sitesinden üye olduğumu düşündüm ama lider danışman olduğunu söyleyen biri üye yaptı siteye numaramı yazınca arayarak.
Kızlar üyeliğim iptal olduğu halde danışman benim adıma sipariş verir ve. Üzerime borç kalır mı,başına gelen var mı böyle bir şey?

Hiç duymadım bunun yapıldığını her önlemi almışsınız zaten sizin bilgilerinizle neden alışveriş yapsın ki kendininkiyle yapar isterse:110:

Hiç duymadım bunun yapıldığını her önlemi almışsınız zaten sizin bilgilerinizle neden alışveriş yapsın ki kendininkiyle yapar isterse:110:
Hani yapar da üzerime borç kalır diye tırstım. Nette icralık olanları vs okudum gerçek mi bilemiyorum tabi.

Ben üyeyim. Ama kart bilgilerini vermiyorsun ki ne alaka borç yani...
Direktör adıma sipariş verip borç kalmaz değil mi?İnternet'e okudum da direktör sipariş vermiş o kişinin üstüne kalmış borç ev adresine haciz gelmiş vs. Kart bilgisi olmazsa sorun olmaz dimi

Direktör adıma sipariş verip borç kalmaz değil mi?İnternet'e okudum da direktör sipariş vermiş o kişinin üstüne kalmış borç ev adresine haciz gelmiş vs. Kart bilgisi olmazsa sorun olmaz dimi

Yani direktörünüze ne kadar güveniyorsunuz. Tanıdık mı.. benim yakın bir ablam benim üst direktörüm ben ona bağlıyım. Normalde 21 iş günü içerisinde nakit ödeme yapılıyor. Sen istersen kartla ödüyorsun.. Örnek verdiğiniz gibi bir durum yaşamazsınız umarım ama şikayet edebilirsiniz. Kaldı ki sizin üyelik iptal olduysa zaten sipariş giremez ki hesap Yok numara Yok vs. Nasıl sipariş girip para ödetecek

İçin rahat olsun bende farklı firmaya uyeyim bu firmayı da çok iyi biliyorum öyle bir durum olamaz yani. Zaten senin numaran kayıtlı olduğu için öyle bir durumda 'kargonuz yola' çıkmıştır gibi bilgi msji felan gelir yani. Ama bence öyle bir durum olmaz

Yanlışlıkla nasıl üye oldun :)
Bilgilerini girmek gerekmiyor mu
Ayy hiç sormayın. Sadece kendime ürünler almak için üye olduğumu sandım. HER üye olan danışman oluyormuş sipariş alıp verebiliyorum başkaları adına he rgun mesaj gönderdikleri için öyle anladim

Yani direktörünüze ne kadar güveniyorsunuz. Tanıdık mı.. benim yakın bir ablam benim üst direktörüm ben ona bağlıyım. Normalde 21 iş günü içerisinde nakit ödeme yapılıyor. Sen istersen kartla ödüyorsun.. Örnek verdiğiniz gibi bir durum yaşamazsınız umarım ama şikayet edebilirsiniz. Kaldı ki sizin üyelik iptal olduysa zaten sipariş giremez ki hesap Yok numara Yok vs. Nasıl sipariş girip para ödetecek
Direktörümüz tanımıyorum sadece oruçlarımızı sitesine girip üye olduğumda danışmanım olan kişi aradı öyle öğrendim bir danışmanım olduğunu..Teşekkür ederim inşallah bişey olmaz

Ayy hiç sormayın. Sadece kendime ürünler almak için üye olduğumu sandım. HER üye olan danışman oluyormuş sipariş alıp verebiliyorum başkaları adına he rgun mesaj gönderdikleri için öyle anladim
Kendin için ürün al sadece...olmaz mı?

Yıllar önce eski işyerinden bir kadın ben ve 2 kişiyi daha habersizce üye yapmış ve alişveriş yapıp ödememişti, 1-2 ay sonra danişman oldugunu söyleyen biri bize ulaşıp 500 tl herbirimizin ödenmemiş borcu olduğunu haber verdi, biz tabi şoklardayız, oriflameı aradık dedalarca, haberimiz yok diye dilekçe falan yazdık,5-6 sene oluyor, birşey olmadı ama hâlâ korkuyorum karsıma çıkar mı diye:(

Yani insan biraz mantik sahibi olmali yahu.orflime gibi bir marka insanlarim uzerine borc yigabilir mi? Orflime uyesi degilim ama bubtarz network islerini dolandiricilik olarak gorenlere de anlam veremiyorum.ustelik uyelikte iptal olmaz.az rahat olun

Yani insan biraz mantik sahibi olmali yahu.orflime gibi bir marka insanlarim uzerine borc yigabilir mi? Orflime uyesi degilim ama bubtarz network islerini dolandiricilik olarak gorenlere de anlam veremiyorum.ustelik uyelikte iptal olmaz.az rahat olun
Yukarıda bir arkadaş yazmış yigmislar

Back
X