N nefretesintisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2015 3 0 27 18 Mart 2015 Konu Sahibi nefretesintisi #1 slm ben orıflame danişmaniyim ve cok memnunum ınsanlar uye olmak için çok teredüt yaşiyorlar sizde uye olmak istiyorsunuz ama terdütleriniz var mı bana ozelden yazin bekliyorum sizedetaylica cevaplarim
slm ben orıflame danişmaniyim ve cok memnunum ınsanlar uye olmak için çok teredüt yaşiyorlar sizde uye olmak istiyorsunuz ama terdütleriniz var mı bana ozelden yazin bekliyorum sizedetaylica cevaplarim
B Bukrem_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 7.024 3.354 18 Mart 2015 Konu Sahibi nefretesintisi #2 Oldum zamanında kazanç yerine bol bol stok yapmış oluyorsun
N nefretesintisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2015 3 0 27 18 Mart 2015 Konu Sahibi nefretesintisi #3 b Bukrem .!.: Oldum zamanında kazanç yerine bol bol stok yapmış oluyorsun Genişletmek için tıkla... bilmem ki ben iyi kazanıyorum hedefimde buyuk direktor gibi
b Bukrem .!.: Oldum zamanında kazanç yerine bol bol stok yapmış oluyorsun Genişletmek için tıkla... bilmem ki ben iyi kazanıyorum hedefimde buyuk direktor gibi
B Bukrem_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2012 7.024 3.354 18 Mart 2015 Konu Sahibi nefretesintisi #4 nefretesintisi .!.: b bilmem ki ben iyi kazanıyorum hedefimde buyuk direktor gibi Genişletmek için tıkla... Çevreniz çok ve ağzınızın iyi laf yapması gerekiyor benim çevremdeki çoğu kişi bu tarz şeyler yaptığı için satacak kimse kalmıyor
nefretesintisi .!.: b bilmem ki ben iyi kazanıyorum hedefimde buyuk direktor gibi Genişletmek için tıkla... Çevreniz çok ve ağzınızın iyi laf yapması gerekiyor benim çevremdeki çoğu kişi bu tarz şeyler yaptığı için satacak kimse kalmıyor
N nefretesintisi Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Mart 2015 3 0 27 18 Mart 2015 Konu Sahibi nefretesintisi #5 Bukrem .!.: Çevreniz çok ve ağzınızın iyi laf yapması gerekiyor benim çevremdeki çoğu kişi bu tarz şeyler yaptığı için satacak kimse kalmıyor Genişletmek için tıkla... doğru
Bukrem .!.: Çevreniz çok ve ağzınızın iyi laf yapması gerekiyor benim çevremdeki çoğu kişi bu tarz şeyler yaptığı için satacak kimse kalmıyor Genişletmek için tıkla... doğru