oriflame ürünleriyle ilgilenenler var mı?

Temsilcisiyim ve tum urunlerine sahibim nerdeyse bayila bayilaa :)
ben de yeni temsilci oldum..ürüner hakknda az çk blgi sahibiyim ama dha çk yeni oldğm içn tamamn hakm diilm malesef..marka içn en çk bğendğm şy haywnlr üzernde deney yapmamaları oldu aslnda :) en swdğn ürnler nler memnun msn bğenmedklern wr mı?

Kesinlikle cok fazla artisi var ve de. hani yaptigim icin ilgilendigim icin asla soylemiyorum amacim reklam falan asla degil ki zaten sen de uyeymissin gerek yok :) ama yani memnun kalmadigim tek bir urunu yok. sampuanlari olsun kozmetik urunleri olsun temizleme urunleri olsun ya sabunlari bile muthis. cok fazla siparis aliyorum yani. Favorilerim de;

Giordani'nin fondoteni kapaticisi kalemi malemi herseyi MUTHIS giordani basli basina bi harika yani :) biraz tuzlu fiyatlari ama degiyo.

The one'in su gecirmeyen rimeli.

Oriflame'in her turlu ayak kremi. Hepsi yumus yumus yapiyo.

Mavi uzun Divine parfumu BI HARIKA kesinlikle tavsiye ederim bana bi de danismanim hediye etmisti :)

Iki goz kalemleri

Vs..

ewt parfümleri grçktn çk gzl..normalde parfüm kokuları başımı ağrıtır ama hç böle bi sornla karşılaşmadm. we hrks parfmlerni çk bğenio katalog kmn eline gçtyse gnelde parfmlere bakılıo önce..divine grçktn harika..önerilerni aklmda bulundurcam cnm çk saol :) sn ne zmndr bu işi yapıosn pki?bn çk yni bşladm bu işe we bazn tıkanp kalabliorm..saolsn sponsorum çk ama çk yardmcı oluo fakat bu işi ypan insanlarla diaolog kurmk mtlaka yeni bir şyler katacktr die dşünüorm..

bende yaklaşık 2 senedir yapıyorum hobi oldu benim için bırakamıyorumda çocuklardan dolayı pekde ilgilenemiyorum ama seviyorum :)

zaten oriflame başlığı var... ayrıca hep sesli harfleri yutarak yazmışsınız okumak zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…