• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame ürünlerini Kullanıpta memnun kalmayanlarr??

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
Ben oriflame kremlerini denedim ama inanılmaz yaglı hiç memnun kalmadım ellerim yapış yapış oluyor .. Başka ürünler varmıdır görüşlerinizi ögrenmek istiyorum hanımlar??

konu güzel ama paylaşımlar kurumu kötülemekten uzak olsun arkadaşlar
sadece örneğin: rujunu kullandım güzeldi ama farları benim hoşuma gitmedi gibi olsun lütfen

iğrenç bir firma öyle böyle gibi şeyler yazmayın kesinlikle

bu arada ben şu 3-4 tllik rujlarına bayılıyorum kokusuna hatta tadına :D
ama diğer ürünleri çok küçük olduğundan satın almıyorum genellikle gözümü doyurmuyo sanırım :)

2 yıldır oriflame kullanmıyorum. genel anlamda makyaj ürünleri gerçekten güzel ve kaliteli bence ama kremlerini, vücut bakım ürünlerini fazla beğenmiyorum bir de parfümlerinin kokusu çabucak uçup gidiyo. parfümü satan arkadaşım su bazlı olduğundan fazla kalıcı değil demişti.

süper ürünleri var .. ben yaklaşık 2 senedr kullanıyrm ve memnun kalmadığım tek bir ürünü bile yok diyebilirm ..:97:

divine ve volare parfümü favori kokularım şampuan ve bazı vücut losyonlarını begenmıyorum makyaj malzemeleri genel olarak ii sayılır

bende parfümlerini çok beğeniyorum çoğu süper kullandığımdan beri başka koku kullanamaz oldum çünkü zehir gibi alkol kokuyo diğerleri sanki acı bir esansı var gibi ben parfüm markamı asla değişdirmem orfilame çok iyi

Bu arada ilgimi çekdi sadece 2 sayfa olmuş memnun kalmayanlar diye yani genelde herkes memnun sikayet yok başka firma sayfalarıda almış başını gitmiş şikayetten ilginç

ben kullandım sabunları falan cok guzel cogu seyını begendım yalnız ürünler katalogta cok buyuk gozukuo elıme gecıncee aaa megersem ne kadar kucukmus diorum...
bende urunlerı kalıtelı ama musterısı az

Bende oriflame ürünleri özellkle rimel parfüm ve el kreminden inanılmaz menmun kaldım.. Sadece bi arkadasın dedigi gibi kocaman görünüyor ama kücük geliyor.. Menmun kalmadıgım bişeyi yoktu ama parfümlerii aslaa dısardan bulunamıcakk cinsten kokularr yani basit deil süperrr..

müşterisi çok olanın şikayetide ona göre artar çok görünür müşterisi az olanın şikayeti az olur az gözükür yüzdeliğe vurunca aynıdır

aynı şekilde
x markanın memnun kalanlar topiği 5 ayda 10bin msj
y markanın memnun kalanlar topiği 2 yılda yani 24 ayda 4bin msj

yanii y markanın memnun kalanları 2 yılda 4000 mesaj yazılmışsa x markanın 2 yılda memnun kalanlarla topiğine 48bin mesaj yazılacak demektir

bu da benden küçük esprili bir eleştiri olsun

Son düzenleme:
ben toz farlarını asla önermiyorum..yüz yıkama jellerinin kokusu güzel parlatıcıları kalıcı değil onlarında kokusu güzel sadece..rujları bir iki üstünden geçtikten sonra rengini alıyor ancak..duş jelleri filan güzel..

Kızlar ben kremlerini kullanıyorum hiçde yağlı fln değil yaglı olsa ben kullanmam ve üstelik krem konusunda oriflame nin üstüne tanımam ... Parfümleri kalıcı avon satanlar bile diyor övgüyle bahsediyor kokuları harika:) rujlarını kullanmadım ama kullanan arkadaslarım var hepside memnun özlellikle kokuları harikaa:)

Bi parfümünü kullanmıstım o guzeldi makyaj temizleyicisini almıstım böyle yeşil bir şişe ondan hiç memnun kalmadım kac senedır duruyor öyle el kremi güzeldi ama pek kullanmadım bende. bi ara hem oriflame hem avon temsilciliği yapıyorduk işte kendimiz bide tanıdıklarımız alırız diye oriflameden hiç bi şekilde memnun kalmadık hep bi sorun cıkardı bıraktık onu avona devam

arkadaşlar, bu başlığa uygun bir özet geçmeden edemedim.
oriflame ile bir süredir tanışıyorum, ve denemediğim ürün çeşidi yok diyebilirim. (Denemediklerimi de kullanıcı tecrübelerini araştırarak öğreniyorum)
Şunu söyleyebilirim ki, kremleri çok güzel (başlığı açan arkadaş krem dediği için belirtmek istedim)
Parfümleri, evet diğerlerine göre kalıcı olmayabilir ama kokular harika. Daha yoğun kokmak isteyenler destekleyici ürünlerden kullanmalı.
Roll on deodorant almıştım yıllar önce (saga adı sanırım) inanılmaz bişi, çemen, pastırma yiyorum yine de terim kokmuyo :))) Diğer kokuların da formülleri aynıysa çok iyi. Terlemeyi engellemiyor, sadece bakteri çoğalımını engelleyerek kokuyu önlüyor.
Makyaj malzemelerinden çok olumlu dönüşler aldım şimdiye dek. Hele rimellerine bayılıyorlar.
Ürünlerin boyutu konusunda ise haklısınız, ne deyim. Minicik ürünleri var. Amaaaaa,,, ürünler konsantre o0lduğu için daha az miktarla daha uzun süre kullanım şansına sahipsiniz. Doğru değerlendirmek lazım.

Back