Arkadaşlar mrb oriflame ye yeni üye oldum ürünler hakkında çok bilgim yok satış yapabilmek için ürünleri tanımam lazım ORİFLAME nin en çok beğenilen ve aranılan ürünleri nelerdir ürünleri bilenler biraz tanıtabilir mi acaba kesinlikle tavsiye edebileceğim ürünler nelerdir
Altlarda kalmis. Canlandirayim dedim. Oriflame TheOne Eyelineri kullaniyorum bende bu ay 10.90 a düsmüs kesinlikle harika bir urun... hemen hemen cogu urununu kullandim biliyorumm halada kullaniyorum.
Altlarda kalmis. Canlandirayim dedim. Oriflame TheOne Eyelineri kullaniyorum bende bu ay 10.90 a düsmüs kesinlikle harika bir urun... hemen hemen cogu urununu kullandim biliyorumm halada kullaniyorum.
Oriflameye üye olup ihtıyaclarınızı yüzde 30 indirimle almak ister misiniz . Ben öğrenciyim bu işi yapıyorum hem para kaZanıyorum hem ihtiyaclarımı bedavaya getiriyorum Bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz
Oriflameye üye olup ihtıyaclarınızı yüzde 30 indirimle almak ister misiniz . Ben öğrenciyim bu işi yapıyorum hem para kaZanıyorum hem ihtiyaclarımı bedavaya getiriyorum Bilgi almak isterseniz mesaj atabilirsiniz
Reklam/Satış, referans numarası vermek, telefon, facebook vb iletişim bilgisi, satış sitesi linki paylaşmak, alt kadro oluşturmak için üye toplamak yasaktır.