• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflame temsilcileri

cilalicillop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
31
0
36
İstanbul
merhaba burası çok yoğun olduğu için konumu görme ihtimaliniz çok olduğundan buraya yazıyorum. bu bir dert değil ama yinede yardıma ihtiyacım var. ben oriflamemin bu ay ki kataloğundan sipariş vermek istiyorum ama etrafımda oriflame temsilcisi var mı bilmiyorum oriflame in sitesinden mail attım öğrenmek için ama bana geri dönmediler aranızda istanbul bahçelievlerde oriflame temsilcisi olan yada nasıl öğrenebileceğimi bilen var mı? şimdiden teşekkür ederim.

Aman hala bu markayi alan mi var yaa? Kim bekleyecek siparisi, sanki kitlik olan bi dunyada yasiyoruz. Bi suru marka var gir kozmetik dukkanina al cik. Ayrica hic de kaliteli urunleri yok. Rujlarini dudak emiyo yarim saat dayanmiyo. Flormar rujlari bile daha kaliteli, fondoteni desen ayni. Oyle ahim sahim kaliteli bi marka olsa hadi bekliyeyim diycem. Hala insanlarin bu markadan urun aldigina inanamiyorum.

Urunleri de minnacik gidim gidim veriyolar. Krem resimde kocaman bide eline aliyosun minnacik. Avrupa cimriligi iste :-)))) cabuk bitsin ki hemen yenisini alsinlar zihnyeti. Guya bunlar dukkan kirasi eleman masrafi yapmadan kazanc hedefliyo :-))) bu yuzyila uymuyo bu alisveris tarzi malesef

Back