merhabalar arkadaşlar şimdi ben oriflame şatışına başladım çok yeniyim ürün katoloğum geldi şimdi hiç bişey anlayamadım ki bv, df, tf, bp) gibi terimler var ürün başına nasıl puan toplanıyor ve şuan bi kaç ürün sattım nasıl nerden başvurup istetebilirim bu işin incelikleri neler bilen arkadaşlar anlatabilirse çok sevinirm
merhabalar arkadaşlar şimdi ben oriflame şatışına başladım çok yeniyim ürün katoloğum geldi şimdi hiç bişey anlayamadım ki bv, df, tf, bp) gibi terimler var ürün başına nasıl puan toplanıyor ve şuan bi kaç ürün sattım nasıl nerden başvurup istetebilirim bu işin incelikleri neler bilen arkadaşlar anlatabilirse çok sevinirm
Danışman sayfana sana verilen numara ve şifrenle giriyorsun, oradan verebilirsin siparişleri. Halledemezsen özelden yardımcı olabilirim.
Bp başarı puanı demek. Diğer kısaltmaları tek tek bilmiyorum ama biri zaten bizi ilgilendirmiyor. Diğerlerini de şöyle izah edeyim; fiyat listesinde sol tarafta yazan fiyat temsilcilere geliş fiyatı, onun sağındaki de katalogdaki fiyat. İster geliş fiyatına gelir zararsız verirsin yakınlarına, sağdakinden verirsen de aradaki fark kadar kar edersin.
Ayrıca seni üye yapan direktör numarasını falan vermedi mi?
e mail adresine sponsorunun telefon numarası gelmiştir ilk önce onu ara onun zaten seni arayıp bilgilendirmesi lazım normalde internet üzerinden veriyorsun siparişlerini katologtaki ürün kodlarını yazarak kredi kartıyla ödeyebilirsin vadeli hesabını açtırman için sponsorun ile konuşman gerek
bp senin yaptığın alış veriş puanı demek sende katolog varsa zaten geliş fiyatını göremezsin internet üzerinden siparişini kendin verirsen danışman no şifreni girerek hızlı sipaiş bölümünden verebilirsin ve ürünlerin geldiği zaman sana fiyat lisetesi gelecektir orda ürünün geliş fiyatı yazacaktır birim fiyatı tüketici fiyatı demek yanlız sipariş verirken 6 tane katoloğ fiyatı kargona yansımaması için sil yap bir tane katolog zaten sana gelecektir