Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame Pure Nature Organik Çay Ağacı ve Biberiye Özlü Arındırıcı Yüz Kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

FeArLeS_gRiL

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
660
5
Arkadaşlar Pure Nature Organik Çay Ağacı ve Biberiye Özlü Arındırıcı Yüz Kremi kullananlar varmı almayı düşünüyorum,kremin içeriği

Çay ağacı ve biberiye yağı özleri ile geliştirilmiş, hafif ve yağsız formüllü gündüz ve gece nemlendiricisi. Cildi yumuşatır, yağlı ciltleri dengelemeye ve lekeleri gidermeye yardımcı olur. Cilt nemli, arınmış ve bakımlı bir görünüme kavuşur. cildim kuru kullananlar varsa nasıl bir krem..:26:

Canım ben o çay ağacı serisinin kremini leke gidericisini Cok sattım sabunundan da bu ay Cok siparis aldim ama o yağlı ciltler icin. Senin optimals setten cildine uygun bi ürün ya da ecobeauty nin kremlerinden kullanabilirsin. Essentialsin 23747 nolu kremini de alabilirsin. Optimals serisinden 23344 23343 18826 22457 ve oksijen içerikli bi krem var onları tavsiye ederim. Kuru ciltlere bunlar daha uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…