• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri oriflame optimals temizleme ürünleri kullanan varmı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
yeni temin ettim.. foaming cleanser , refreshing toner, clarifying scrub ve oxygen boost cream... kullanan varmı arkadaşlar?? nasıl ürünler??

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri" başlığına taşındı.

Ben kullanıyorum. Mavi topçuklar olanı sürüyorum. Eskiden 15 dk sonra durulardım şimdi yatarken sürüyorum sabah duruluyorum daha çok faydasını görüyorum. Sonrada tonikle bir güzel siliyorum. Çok işe yarıyor.
Kuzenimde oksijen kremini kullanıyor. Çok memnunmuş. Cildim nefes alıyor diyor.

Ben kullanıyorum. Mavi topçuklar olanı sürüyorum. Eskiden 15 dk sonra durulardım şimdi yatarken sürüyorum sabah duruluyorum daha çok faydasını görüyorum. Sonrada tonikle bir güzel siliyorum. Çok işe yarıyor.
Kuzenimde oksijen kremini kullanıyor. Çok memnunmuş. Cildim nefes alıyor diyor.

ben tüm seriyi kullanıyorum ve çok memnunum.

ama bi arkadaş scrub için 15 dk tutuyorum falan demiş, onu öyle kullanmak sakıncalı olabilir.

scrub mudur o mavi topcuklu olanı ben yüzümde 20 dk tuttuğumda cildim resmen tahriş oldu yağlı bir cildim var.seriyi nasıl kullancağımı anlamadım zaten.tonikle yüzümü temizlediğimde de cildim çilek gibi oldu delik deşik ve kırmızı :(

Ben bir oriflame danışmanına sordum yüzüm hassas ve karma, siyah noktalarım var dedim bana bunun peelingini önerdi. Haftada bir duştan sonra sorunlu yerle uygula yıka dedi beklet fln demedi. İndirimdeydi deneyim dedim bende siparişi verdim gelmesini bekilyorum :) :42:

Ben bir oriflame danışmanına sordum yüzüm hassas ve karma, siyah noktalarım var dedim bana bunun peelingini önerdi. Haftada bir duştan sonra sorunlu yerle uygula yıka dedi beklet fln demedi. İndirimdeydi deneyim dedim bende siparişi verdim gelmesini bekilyorum :) :42:

Ürünü bikaç kere kullandım pek peelig etkisi yok zaten öyle değil heralde. duştan sonra baya bastırarak kullandım azıcık etki etti siyah noktalara okadar tek iyi yanı yüzümü kurutmuyo. En iyi siyah nokta temizleyici ürün heryerde bulunan garnier saf ve temiz üçü birarada hiç bişey kalmyo yüzümde çok güzel :)

Back
X