• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflame kullanıcıları bakarmısınız bi?yardım lütfen :))

Phoenix_em

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
5.878
13
358
İstanbul
merhaba arkadaşlat oriflamede bir kaç parfümün fiyatı bu ay düşmüş bende parfüm sipariş edicem ama karar veremedim,oriflameci arkadaşlardan tavsiye bekliyorum,27 yaşındayım buğday tenliyim ve tenim kuru bu nedenle fazla parfüm kalmıyor tenimde kalıcı olması gerekiyor,neyse normalde jadore ve 212 sexy kullanıyorum,ama çok fazla miktarda kullandığıum için bunlara sürekli para yetiştiremez oldum.

şimdi oriflameden ametist fatale veya diamond musk almayı düşünüyorum,hangisinin kokusu acaba daha iyi karar veremedim,yardımlarınızı bekliyorum. a.s.

oriflame ın kokuları pek kalıcı ve güzel değil ben begemöiyorum açıkçası...

valla ben bilmiyorum aslında ama denicez işte günlük kullanıcam için,benim tenimdede pek kalmıyor zaten parfüm ,bakalım hoşuma gitmezse bir daha almam.bu sipariş ettiğim parfümü bir arkadaşım kullanıyor bende ona uydum onun teninde hoş duruyor da bende nasıl olacak bilemiyorum.gelince görücem.

oriflame giordiani white gold çok güzel yumuşak bir koku, ben de kullanıyorum...aslında oriflame in bütün kokuları güzel ancak edt oldukları için sürer sürmez uçuyorlar...giordiani edp olduğu için baya kalıcı..diamond musk ve ametyst fatale de edp onlar da kalıcı o yüzdenkaydirigubbakcemile2

arkadaşlar çok teşekkürederim giordani gold white tan memnun kaldım,bütün gün kalıyor kokusu üzerimde gayet hoş bir parfüm,kokusuda güzel. :)

oriflame giordiani white gold çok güzel yumuşak bir koku, ben de kullanıyorum...aslında oriflame in bütün kokuları güzel ancak edt oldukları için sürer sürmez uçuyorlar...giordiani edp olduğu için baya kalıcı..diamond musk ve ametyst fatale de edp onlar da kalıcı o yüzdenkaydirigubbakcemile2

edt parfümleri vücut kremi rollonu ile birlikte kullanırsanız daha kalıcı olduklarını göreceksiniz
ben banyodan sonra kullanıyorum bir dahaki banyoya kadar çıkmıyor
artık sizinle özleşiyor koku
ben oriflame lideriyim yıllardır kullanmadığım ürünü kalmadı hepsinden çok memnun kaldım
merak ettiğiniz her konuda aydınlatabilirim kaydirigubbakcemile5

oriflame ın kokuları pek kalıcı ve güzel değil ben begemöiyorum açıkçası...

arkadaşım bazı kokular vardır hafif ve uçucudur bunların vücut kremlerini alıp üzerine sıkarsan kalıcılıgı biraz daha artar (edt) .bu sadece oriflamenin ürünleri için geçerli değildir.edt kokularını çantanda bullundurrsun arada bi sıkarsın bu da kalıcılık için bir alternatiftirr:kahve:

bnde volera kullanıyorum güzel bence çok kalıcı bide ama ilk sıktıınızda çok ağır gelebilir ama sonra herkes soruyo adını çok güzel bu ne die

Back
X