• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflame icra acil fikir :(

nagihan8turgay

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
104
97
13
meraba 2016 yılında nişanım için alşveriş yaptım uyeydim zaten. o telaşla ödedim sandım 2 yıldır takip etmedım. uye oldugum telefon numarasını annem kullanıyor. bana msj geldiğini yada avukatla konustugunu hiç demedi. dun msj gelmiş icra onaylanmıs . avukatın numarasını aradım uzlaşmaya varmıyor 730 tl yı ödicek gücüm de yok ana borcu anca ödeyebilirim :( napmam lazım icra gelirse yardım edin :(

meraba 2016 yılında nişanım için alşveriş yaptım uyeydim zaten. o telaşla ödedim sandım 2 yıldır takip etmedım. uye oldugum telefon numarasını annem kullanıyor. bana msj geldiğini yada avukatla konustugunu hiç demedi. dun msj gelmiş icra onaylanmıs . avukatın numarasını aradım uzlaşmaya varmıyor 730 tl yı ödicek gücüm de yok ana borcu anca ödeyebilirim :KK43: napmam lazım icra gelirse yardım edin :KK43:
icra onanmışsa yapıcak bışey oldugunu sanmıyorum .
730 Tl yı alırlar .

Her eşyadan bir tane var diye haciz yapmazlar mı sanıyorsunuz? Televizyonu
alır giderler. Durumunuz yoksa durum yaratın. Konu komşuya karşı mahçup olursunuz. Ayrıca hacze gelirse haciz masrafları da eklenir borca. Yükünüz artar.

Ayrıca "icra onaylandı" diye bir tabir yok hukukta. İcra takibi açıldıysa dosya numarasını alıp icra dairesinden hesap yaptırın. İcra takibi açılmadıysa firmanın hesap numarasına borcunuzu havale yapın. İcra masrafı ve avukatlık ücretinden kurtulursunuz.

Ayrıca "icra onaylandı" diye bir tabir yok hukukta. İcra takibi açıldıysa dosya numarasını alıp icra dairesinden hesap yaptırın. İcra takibi açılmadıysa firmanın hesap numarasına borcunuzu havale yapın. İcra masrafı ve avukatlık ücretinden kurtulursunuz.
gelen msjda icra onaylandı yzıo
ayrıca ana borcu ödersem kapanır mı ki_

Her eşyadan bir tane var diye haciz yapmazlar mı sanıyorsunuz? Televizyonu
alır giderler. Durumunuz yoksa durum yaratın. Konu komşuya karşı mahçup olursunuz. Ayrıca hacze gelirse haciz masrafları da eklenir borca. Yükünüz artar.
bi yakınım avukat ona sordum yasa değişmiş her esyadan 2 tane olursa en pahalısını alıyorlarmıs yada pc filan alıyorlarmıs aklım karıştı ama eğer ana borcu firmaya yatırırsam kapanır mı acaba dosyam?

Firma ile görüşün. Faizi de vardır bir miktar.Hiçbir avukat icra takibi açıp sms atmaz. Tebligat gönderir. Ayrıca kimin evinde 2 şer eşya var Allah aşkına ? Ailenin yaşaması için gerekli eşyalar dışında herşey haczedilebilir. Borcunu yıllarca ödemeyip her akşam 49 inç televizyonunda internete bağlanıp film izleyenleri ne yapcaz? Ya da mikrodalga fırınında mısır patlatanları?

meraba 2016 yılında nişanım için alşveriş yaptım uyeydim zaten. o telaşla ödedim sandım 2 yıldır takip etmedım. uye oldugum telefon numarasını annem kullanıyor. bana msj geldiğini yada avukatla konustugunu hiç demedi. dun msj gelmiş icra onaylanmıs . avukatın numarasını aradım uzlaşmaya varmıyor 730 tl yı ödicek gücüm de yok ana borcu anca ödeyebilirim :KK43: napmam lazım icra gelirse yardım edin :KK43:
Anneniz neden bildirmedi size?

2 yıldır hiç evinize icra gelcek diye mesaj atmadılar mı icra işlemi için 2 yılmı beklediler. Benimde borcum var 140 tl borcu 532 tl yapmışlar 3 4 oldu mesaj geliyor ödemesseniz evinize haciz gelir diye korkuyorum açıkcası

Back