Sivilceli Ciltler Oriflame Danışamnı Olun Çalışma Saatlerinizi Kendiniz Belirleyin.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

myjoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1
0
Merhaba arkadaşlar..ben oriflame temsilciliğine başladım.kazançlı olduğunu gördümi.şimdi kendime ekip kuruyorum.yaptığım satışların yüzde otuzu bana kalıyor.çok çaba sarf etmiyorum sadece katolok gösteriyorum siparişlerim kargo ile elime ulaşıyor.ayrıca her ay bir kaç parça hediye ürün geliyor.büyüdükçe performansın kadar iskonto yapıyorlar.ikinci ayımdayım şimdiden kazancım 120 tl oldu bile .bu işe emek veripte 1000 tl kazanalarda var, 3000 tl de kıdem kazandıkça aylık ücretinde artıyor.denemek istersen bu ay üyelik başlangıç ücreti 1 tl.üye olunca istediğin zaman bırakabilirsiniz.her ay sipariş vermek zorunda da değilsiniz.sipariş vermeyince ceza filan hiç bir risk yok.sadece faturaları gününde yatırmalısın.ürünler eline ulaştıktan sonra 21 ödeme sürende var.denemek istersen bana bildir.ben kendime yüzde otuz indirimli ürün alırım diye basladım sonra bir kaç talep alınca ticarete basladım hoşuma gitti.eğer düşünürseniz bana geri dönün.birlikte kazanalım.Bence deneyip tadına bakmaya değer kaybedecek bir şey yok.ama kazanacağınız çok şey var.eminim bir kaç ay sonra bana teşekkür edeceksiniz.
İlgilenenler bana özelden mesaj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…