Lekeler, Çiller Oriflame cilt rengini açan sabun :)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Zeliha60

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2012
88
1
16
Tokat
beyazlatıcı maske araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda bu ürüne de bir bakıyım dedim 3 kere kullandım işe yarıycak gibi şu an yumuşaklık ve duruluk söz konusu sonucu merak ediyorum.Kullanan arkadaşlar var mı varsa onlarda işe yaradı mı acaba
? birde şunu belirteyim korkaklığım yüzünden nemlendirici bile kullanmıyorum doğal maskelerden ibaret benim cilt temizliğim,cildim normal nokta bile yok yüzümde aslında beyazlamaya uğraşmamda ama güneş görmeyen yerlerim esmer değil ve maskeleri düzenli uygulayınca cildim hemen belli ediyo.Arkadaşlar okuyanlar ya da beyazlık konusunda önerisi olanlar yorum atarsa çoook sevinirim.

ben de onun 5 in 1 olanını kullanıyorum cok güzel oluyor cilt rengini açıyor gerçekten ama biraz kurutuyor yaglı cilt için daha iyi tabii ki ama benimki karma ayrıca onun losyonunu almak istiyorum krem olarak kullanmak daha kolay sanki :) bir de kücük kutuda yuvarlak bal mumu kremi var o da cildi toparlıyor ciddi ciddi.. tabii bunun dısında aynı etkiyi veren veya daha iyi olan ürün varsa deneyimlerinni bizimle paylaşmalarını cok isteriz :)

cnm böyle ürünler pek kullanmıyorum daha önce avondan aldığım ürünler yüzünden sivilce falan çıktı aslında bu sabunun içinde de bir yığın kötü madde var ama napıyım deniyorum kuruluk hissetmedim ama.Doğal maskeler yapıyorum hep pirinç unu maskesi ve yumurta akı duru yapıyodu yüzümü ayrıca kile hafif süt ekleyip yapıyorum suyla oda güzel oluyo ama sadece güzel oluyo beyazlık yok temiz,duru ama beyazlık lazım :)

beyazlatıcı maske araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda bu ürüne de bir bakıyım dedim 3 kere kullandım işe yarıycak gibi şu an yumuşaklık ve duruluk söz konusu sonucu merak ediyorum.Kullanan arkadaşlar var mı varsa onlarda işe yaradı mı acaba
? birde şunu belirteyim korkaklığım yüzünden nemlendirici bile kullanmıyorum doğal maskelerden ibaret benim cilt temizliğim,cildim normal nokta bile yok yüzümde aslında beyazlamaya uğraşmamda ama güneş görmeyen yerlerim esmer değil ve maskeleri düzenli uygulayınca cildim hemen belli ediyo.Arkadaşlar okuyanlar ya da beyazlık konusunda önerisi olanlar yorum atarsa çoook sevinirim.

cnm böyle ürünler pek kullanmıyorum daha önce avondan aldığım ürünler yüzünden sivilce falan çıktı aslında bu sabunun içinde de bir yığın kötü madde var ama napıyım deniyorum kuruluk hissetmedim ama.Doğal maskeler yapıyorum hep pirinç unu maskesi ve yumurta akı duru yapıyodu yüzümü ayrıca kile hafif süt ekleyip yapıyorum suyla oda güzel oluyo ama sadece güzel oluyo beyazlık yok temiz,duru ama beyazlık lazım :)

merhaba canım :) bende esmerim ancak dediğin sorun bende de var güneş görmeyen yerler biraz daha açık renk ve bende bu ürünü kullanmaya başladım :) yüzümdeki renk beni rahatız ediyordu güneşe çıkmamla siyah olmam bir oluyordu. ama şu anda ten rengim her yanda eşit durumda. kesinlikle tavsiye ediyorum :) ben üye olduğum için daha uygun fiyatlara alıyorum ürünü o yüzden ilk aldıktan sonra 5in 1 i ve losyonu sabunu eve stok yaptım diyebilirim :) temizliği v.s. çok da faydalı :) farklı markalar gibi kimsyasal oranını yükselterek yada içine civa koyarak da yapmıyorlar ürünlerini üstelik. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim :)

Benim de kollarım ve yüzüm daha koyu bi renkte bence esmerler güneşte daha fazla yanıyor.Sabundan umutluyum aslında olcak gibi.Birde yüzüm renk değişikliğine müsait yani maske falan yaptığımda hemen belli ediyor kendini.Ya çok değil bir iki ton açılsam yeter.losyonlarının ise içeriğine hiç bakmadım sabunun ise içinde bht var birde bikaç şey daha ama bu sevdadan dolayı nolcak ya deyiverdim.Şu an sonuç bekliyorum cnm :)

Merhaba bende esmere yakın tenim var ama güneş görmeyen kollarım falan beyaz ve yüzüm ve ellerim esmer bende rengimin beyaz olmsını istiyorum eyer kullandıklarınız fayda gösterirse bana da sölermisiniz ?

Cnm önce şunu söyleyeyim sabun açtı gibi ya da açıcak gibi ama doğal olarak bir çok maske yaptım açılma değilde cildim pürüzsüz oldu temiz görünüyo yani buda açılmış gibi bir hava veriyo.Zaten soyucu peeling özellikli maskeler yaptığımızda açıldı zannediyoruz rengimiz. aslında ölü deri gidiyo temizleniyo yani şu kesin beyazlattı diyeceğim bir şey bende bulamadım

Benim cildimle çok sorunum yok ama tek problemim burnumdaki siyah noktalar
sadece suratımın T bölgesi yağlı
yağlı ciltler olduğunu öğrenince sevindim yorumları da iyi kullanan arkadaşlar
siyah nokralarımı geçirir mi acaba ?
yardımcı olursanız sevinirim :)

Cnm önce şunu söyleyeyim sabun açtı gibi ya da açıcak gibi ama doğal olarak bir çok maske yaptım açılma değilde cildim pürüzsüz oldu temiz görünüyo yani buda açılmış gibi bir hava veriyo.Zaten soyucu peeling özellikli maskeler yaptığımızda açıldı zannediyoruz rengimiz. aslında ölü deri gidiyo temizleniyo yani şu kesin beyazlattı diyeceğim bir şey bende bulamadım

cvp için teşekkürler sabun adı ne acaba bende kullansam benimcildim çok kuru 1 gece 1 gündüz kıremi aldım bende orflayden hoşuma gitti kullanıyorum cildimin sıkılaşdını ve yumuşak berrak gibi oldu sanki :) ama tek aklıma takılan kullandıgım kırem 30 yaş üzeri ben 29 yaşındayım acaba bir sıkıntı olurmu sonadan ? Aldıgım kişi bir şey olmaz dedi ama satmak içinmi aceba ?

Oriflame cilt rengi açıcı sabun.Tabi nemlendirici sürmek gerek ardından ister istemez kurutur kurutmasa bile belki kırışıklık yapabilir.krem konusunda da bişey diyemiyorum ama eğer kırışık falan yoksa memnunsan cildinden otuz yaş üstü ağır gelebilir.Tabi bazı bayanların 20 lerde otuz yaş kremleri ya da kırışıklık kremleri kullandığını da unutmayalım cilt yapısı ve şikayetle ilgili bir durum bence.Farklı bir eczaneye sorabilirsin nasılsa başka yerden aldın,bizden al diyemezler ya yorum yaparlar :)

Merhaba bizim burdaki eczanler orflaym satmıyormuş sordum biz o markayı satmıyoruz bigimiz yok dediler ama yaşınıza uygun nemlendirici kullanmanız daha iyi olur dedi bilemiyorum kullan masammı acaba ? Ben yüzüme sabun kullandıgımda acayip kuruyor geriliyor kızarık oluyor yüzümün bir kaç yeri sivri sinek ısırmış gibi kızarıyor çok rahatsız oluyorum sabun kullanamıyorm birçok sabun denedim ama hep kurudu yüzüm zaten kuru fondöten falan zaten hiç kullanamıyorum pul pul olup dökülüyo derim soyuluyo gibi oluyor çok makgaj yapmam ama bazen dügün falan oldugunda kullanmak istesem yüzüm maf oluyor :(

Benim cildimle çok sorunum yok ama tek problemim burnumdaki siyah noktalar
sadece suratımın T bölgesi yağlı
yağlı ciltler olduğunu öğrenince sevindim yorumları da iyi kullanan arkadaşlar
siyah nokralarımı geçirir mi acaba ?
yardımcı olursanız sevinirim :)
cnm siyah nokta için işe yarayacağını sanmıyorum bu sabunun nar ekşisi maskesi vardı yorumları çok iyiydi onu deneyebilirsin bence

ben kullanıyorum. gerçekten beyazlatıyo ama çok fazla değil 1 ton falan açıyo cilt rengini. yüz temizleme jeliyle birlikte kullanıyorum

Merhaba.Bende 15 yaşındayım ve cilt açıcı sabundan kullanmak istiyorum.Acaba nerden alabilirim birde sabunun ismini söyler misiniz? Son olarakta 15 yaşında olmamın bi zararı olur mu? Şimdiden teşekkürler. :)

ben de onun 5 in 1 olanını kullanıyorum cok güzel oluyor cilt rengini açıyor gerçekten ama biraz kurutuyor yaglı cilt için daha iyi tabii ki ama benimki karma ayrıca onun losyonunu almak istiyorum krem olarak kullanmak daha kolay sanki :) bir de kücük kutuda yuvarlak bal mumu kremi var o da cildi toparlıyor ciddi ciddi.. tabii bunun dısında aynı etkiyi veren veya daha iyi olan ürün varsa deneyimlerinni bizimle paylaşmalarını cok isteriz :)

Ben 15 yaşındayım bu sabunu kullansam zararı olur mu? Ayrıca sabunu nerden satın alabiliriz söylerseniz sevinirim. :)

Ben 15 yaşındayım bu sabunu kullansam zararı olur mu? Ayrıca sabunu nerden satın alabiliriz söylerseniz sevinirim. :)
Cnm sabunun yaş sınırı yok ama içinde bayağı kimyasallar var bende böyle şeylere dikkat etmeme rağmen kullanıyorum işte ümit dünyası :) ama temizliyo cildi sivilce falan kalmadı bende ve uygulama sonunda hemen belli ediyo cilt

Cnm sabunun yaş sınırı yok ama içinde bayağı kimyasallar var bende böyle şeylere dikkat etmeme rağmen kullanıyorum işte ümit dünyası :) ama temizliyo cildi sivilce falan kalmadı bende ve uygulama sonunda hemen belli ediyo cilt

pürüzsüz oldu yani hemde beyazlattı diyosun?

Back
X