oriflama satış temsilcisiyim lütfen yardım!.. acil..

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
slm arkadaşlar,
ekim ayında face ten arkadaşım aracılığıyla bir oriflama sponsoruyla tanıştım kayıt ücreti 1 tl diye konuya girip beni bir şekilde ikna etti ve üye oldum. ekimin son günlerinde bi kaç ürün sip. topladım sponsorumun amacı tabiki 10bp puan için 120 tl lik satış yapmamdı. bende kardeşime eşime kendime parfüm aldım kardeşime ve kendime aynı koku katalogda 50 tl lik alışverişe bu parfüm 24,90 tl yazıyordu. sipariş vermem için songündü faceten yazışıyorduk ben ona söylüroum o yerime sip. giriyordu.
120 tl yi geçmeye çabaladım en sonunda 137 tl lik satış yaptım.
aradan 1 hafta geçti bugün sip. geldi faturada tabiki . neyse dikkatlice inceledim fat. ödemesinde 134 tl yazıyordu yani kar'ım 3 tl :/
sonra iyice bi baktımm ki kardeşime ve kendime aldğım parfümlerden biri indirimli diğeri indirimsiz gelmiş. çok sinirlerndim zaten 1. adım denen şeyi tamamlamak için kendime eşime parfüm aldım bide indirimli sanıp meğerse direkt normal fiyatından almış. kar edeceğime zarar etti. sponsoruma çok kızgınım sip. ona veriyordum bana hiç demedi ikinci aldığınparfüm indirimsiz gelecek diye.

herneyse ben şimdi tüm bu aldıklarımı aynen geri gönderip üyeliğimin iptalini isteyeceğim sizce sorun çıkarırlar mı bana?

hiç bilgim yok canım ama bence danışma merkezini arasan iyi olur.
Onlar nasıl davranman gerektigini söyleyecektir.

tşk ederim. acba istemediklerimi geri göndersem diğerleri müşterilerimin çünkü. öyle kabul ediliyormu acaba sadece bi kaçını geri göndersem ..

Boyle seylere ınanmamamız gerekır aslında bı kadın vardı yenı tanısmıstık oncekı ısyerımde oda benı zorla kandırıp uye yapmıstı ama boyle buyuk mıktarlarda sıparıs etmedım tabıkı bı krem ıstemıstım gtmıs dusjelı yazmıs bana uyuz olmustum rengını bellı ettı hemen kullanırsın nolcakkı fılan dedı bı daha da ne gordum ne de konustum baskalarına da 20 tl lık parfumlerı 40 a 50 ye satıyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…