Saç Rengi ve Saç Boyama Orielle saçımı açtım çok pişman oldum yardım ederseniz sevinirim

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Öncelikle merhaba ben 16 yaşımdayım sınıfımdaki bütün kızlar saçlarını oksijenli suyla açtı bende heveslendim gittim kuaförde orielle saçımı açtırdım ki rezil oldum doğal saç rengim koyu kahveydi ve herkes çok beğenirdi orielle açınca hürreme döndüm ve kaşımla saçım arasında bi sürü fark oldu herkes dalga falan geçti bende 2 gün sonra saçımı boyattım çikolata kahveye ama her yıkamada açılıyor ve ben açılmasını istemiyorum çok pişman oldum eski saçlarımı geri istiyorum eğer bilginiz varsa yardım ederseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım moralini bozmak istemem ama ana saçına dönmen için tek yol zamanla uzamasını beklemen kimyasallarla açtırmışsın çünkü kendi rengine yakın bi renk boya ve uzmasını bekle

Evet aynı hatayi bende yaptım yapacak bişey yok pek fazla. Koyu kahve al ve kolestonunkini gec akıyor ve koyi tutuyo zaten akip açılana kadar uzat kestirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…