Saç Rengi ve Saç Boyama Orial saçtan gider mi ? ACİLL

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bysra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bysra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
52
0
36
İçel Mersin
Orial boya gibi midir? Gider mi saçtan akar mı. Ben saçımı 1 ay once orialle açtırıp krepe balyaj yaptırmak ıstedım ama çok durdu. Normal rengim 6 Kestane. Saçımın uçları çook değişik oldu. 2 defa boyattırdım saçımı kapamak için kapanmadı sizce ne yaptırmalıyım. Bide yarıısını kestırrerek goturdum ama hala 10 cm boya var. ve hafif yeşillik veriyor sanki. Yardım ://

cnm saçın yanmış boya almıyor kestirmen lazım eger kısalır olmaz dersende renk tutması için orealle işlem görmüş saçlara pigmentasyon yapılması gereklidir. pigmentasyon ön boyama işlemine denir

cnm saçın yanmış boya almıyor kestirmen lazım eger kısalır olmaz dersende renk tutması için orealle işlem görmüş saçlara pigmentasyon yapılması gereklidir. pigmentasyon ön boyama işlemine denir

Canım emin misin. Ben saçımı 1 ay once balyaj attırdım dıger gun boyattırdım o boya saçımda kahverengımsı olan 1 hafta durdu sonra kestırdım yarıya kadar. Sonrasında 1 defa 5.4 kestane kopuk yaptım uclara. O da 15 gundur saçımda hafif açılmalar var ama ben tam kapanmasını ıstıyorum. Oriyal boya gibimidir. Gider mi yıkadıkça doğallığıına döner mi. ? Yoksa 3 tonuna falan mı boyamak gerekır kapannması ıcın. Uzadıkça kestirmen gerek diyorlar. Ama o zamna kadarda rengi çok açılır değişik bi yeşilimsi-sarı arası olur dıye daha karar veremedım. Sizce ne yapmalıyım :/ cok moralim bozuk yaa.

oreal açıcıdır cnm saç pigmentlerine zararı oldugu için cunku butun rengi son kata kadar açar buyuzden saç kolay renk almaz devamlı boya yapman lazım eger bunca boya yerine ön pigmentasyon yapsaydn saçın renk alırdı ama yapmamışsn oyuzden yapmanı öneririm. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/640903-yogun-istek-uzerine-sari-saclar.html bak bu bnm konum bu konularda oldukça bilgiliym ve insanlara zaten yardmcı oluorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…