- 3 Şubat 2018
- 346
- 444
-
- Konu Sahibi FairyTale7
Devlette miAnkara’da Ozan bitik duydunuz mu araştırdım çok olumlu yazılar yazmışlar hoca hakkında.
Şu an özele ayırabileceğim param yok ki tatlımÖzel cnm
merhaba , esabil eker e ameliyat oldum. tavsiye edebilirim . ama bulunduğu hastane aşırı kalabalık , o güler yüzlü doktor bile çileden çıkıyor ve uzun uzun dinleyemiyor bazen. aynı hastanede bir plastik cerrah daha var ahmet dalveren di sanırım adı bi de onu araştırın isterseniz. ama esabil beye güvenebilirsinizŞu an özele ayırabileceğim param yok ki tatlım
ne zaman ameliyat oldunuz ? nefes alma sıkıntılarını gideriyor mu? çoğu memnun kalmayan gördüm forumda bile. 2. ameliyat gerekebiliyormerhaba , esabil eker e ameliyat oldum. tavsiye edebilirim . ama bulunduğu hastane aşırı kalabalık , o güler yüzlü doktor bile çileden çıkıyor ve uzun uzun dinleyemiyor bazen. aynı hastanede bir plastik cerrah daha var ahmet dalveren di sanırım adı bi de onu araştırın isterseniz. ama esabil beye güvenebilirsiniz
ne zaman ameliyat oldunuz ? nefes alma sıkıntılarını gideriyor mu? çoğu memnun kalmayan gördüm forumda bile. 2. ameliyat gerekebiliyor
nefes alma + estetik olunca devlet karşılamıyor değil mi? kaç ay önceden randevu almıştınız?36 gün oldu . öncelikle nefes sorunu ve şekli için istedim bu ameliyatı. henüz nefes alamıyorum. tam iyileşmeyi bekliyorum. benim gör düğüm yorumların çok azı memnun değildi. genelde memnunlar. burnun şeklinin oturmasından sonra karar vermek gerek bence.
nefes alma + estetik olunca devlet karşılamıyor değil mi? kaç ay önceden randevu almıştınız?
Slm peki nerde görüştünüz sanırım hastaneden ayrılmış bende ona olmak istiyorumOrhan aydına gerçekten ameliyat olan biri var mı ? memnun kaldınız mı ? ben hocayla görüştüm ama karar veremedim olsammı olmasam mı ? yardımcı olorsanız iyi olur...