• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örgün egitimden acıkogretıme yatay gecıs

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
66
ark merhaba bn orgun ogretımde 3. sınıf çeko ogrencısıyım. sıze bısı danısmak ıstıyorum. yatay gecısle acıkogretım aynı bölume gecıs mumkun mu acaba??? yada gecıs olursa verdıgım derslerden muaf oluyor muyum? gecıs ıcın neler gerekıyor ne zmn basvurmak gerekıyor cok soru sordum sankı ama bılgısı olan varsa yardımcı olursa cok sevınırım

Canım benim bir bilgim yok, arkadaşlarında yokki yazmamışlar.. İstersen bir açıköğretimi ara daha sağlıklı bilgi alırsın :34:

evet örgünden aöf e yatay geçiş var.ben daha önce araştırmıştım.yatay geçiş tarihlerini takip etmeniz lazım.anadolu üniversitesi geçen sene eylül ayındaydı.muaf olma konusunu aöf e mail atarak öğrenebilirsiniz.çünkü kredili sisteme geçiyor ve pek çok şey değişiyor.

evet örgünden aöf e yatay geçiş var.ben daha önce araştırmıştım.yatay geçiş tarihlerini takip etmeniz lazım.anadolu üniversitesi geçen sene eylül ayındaydı.muaf olma konusunu aöf e mail atarak öğrenebilirsiniz.çünkü kredili sisteme geçiyor ve pek çok şey değişiyor.

tesekkur ederım arkadasım

ark merhaba bn orgun ogretımde 3. sınıf çeko ogrencısıyım. sıze bısı danısmak ıstıyorum. yatay gecısle acıkogretım aynı bölume gecıs mumkun mu acaba??? yada gecıs olursa verdıgım derslerden muaf oluyor muyum? gecıs ıcın neler gerekıyor ne zmn basvurmak gerekıyor cok soru sordum sankı ama bılgısı olan varsa yardımcı olursa cok sevınırım

cnm geçme sebebini bilmyorum ama çok önemli değilse eğğer bence geçme.... zaten 1 yılın kalmş sanırım.... Okulu bitirince gene AÖF oku 2. üniv olarak..... ama örgünde bayağı bi yol almışsın artık bence devam et...

Back