Örgü Örgümatik

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
çok ilginç bir alet,piyasada satılıyor mu?
ben örgü örmesini öğrenmek istiyorum da...

çok güzel derya baykalın programında görmüştüm sağolasın bilmeyenlerde öğrenmiş oluyo :) ben de öğrenmek istiyorum bunu :)

Bende kare olanını aldım, iç içe geçmiş 2 adet olarak satılıyodu.
Plastik olanlardan bulabildim.
Akşam bir deneme yaptım, idare ederim gibi...
Şimdi model bulup kendimi iyice geliştirip koltuklarıma yastık yapmayı istiyorum.
hihoyyyt

ben derya baykalın proğramında görüp almıstım sal örmüştüm kolay ve cok zevkli şimdi kızımın ranzasına örtü yapmayı düsünüyorum ama baya bir ip gidiyor

Ben bir arkadaşımda gördüm geçen, cok güzel örnekler cıkarıyor. oda aramış bu aletten zamanında bulamayınca nasıl bir yöntem bulmuş bakın :)

iğneler çok burda.. fazlaları cıkarıp eşit şekilde yerleştirip yapıyor örneklerini

yaratıcılık bu işte. aletin kendiside ucuz 2TL ben pazardan almıştım ama bulamayınca süper bir çözüm kaydirigubbakcemile3

Ne kadar ucuzmus yaa ben daha uc gun once nerdeyse 10 euro verdim plastigine bunun....Birde istedigim gibi guzelde yapamadim ugrasiyorum bakalim bos vakit bulabildigimde...

beğendim ama bundan çok tane yapıp birleştiriyosun galiba sonra şal falan oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…