- 6 Mart 2012
- 17.734
- 27.838
- 49
ADIM 1:
Saçınızı kulaklarınızdan öne doğru ayırın ve klipslerle tutturun.
ADIM 2:
sonra, kalan saçı tersine çevirerek bir Fransız örgüsü yapmaya başlayın. Ensenizde üçgensel bir bölgeyi ayırın ve bu bölgeyi de 3 eşit parçaya ayırın.
ADIM 3:
Önce sağdaki bölümü, sonra da soldaki bölümü ortadan çaprazlama geçirin. Sonra sağdan, kalan bölümü ortadan çaprazlama geçirin.
ADIM 4:
Şimdi, sol tarafta çaprazlama geçirme işlemini tekrarlamadan önce, sol taraftaki saçları toplayıp sol kısma ekleyin. Örgülemeye devam ederken sağ ve sol kısımlara saç eklemeye devam edin. Unutmayın, bölümler küçüldükçe örgü daha detaylı olacaktır. Parmaklarınız saç derinize yaklaştıkça örgüleriniz daha da sıkı olacaktır.
ADIM 5:
Başınızın tepesine ulaştığınızda lastik saç bandıyla bağlayın.
ADIM 6:
Üst bölümdeki klipsi çıkartın ve yüksek bir at kuyruğu yapmak için saçı örgünün ucuyla birleştirin. Lastik bir saç bandıyla sabitleyin.
ADIM 7:
Atkuyruğunu şekillendirici halkadan içeri çekin, saçı eşit şekilde fönleyin ve üzerinden bir lastik saç bandı geçirin.
ADIM 8:
Kalan saçı şekillendirici halka zemininin çevresine sarın ve topuzu tamamlamak için tokalarla tutturun.
SİTİLİST ÖNERİSİ
Saçı sararken, hem görünmemesi hem de sarılmış saçın daha da sabitlenmesi amacıyla tokaları doğrudan topuzun içine takın!