• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

örgüden çanta ...denemem..

hxuxrrem 2000

SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
5.323
31
156
İstanbul
...1 nisan yengemin doğum günüydü... ne yapacağımı bilemedim bişi armağan etmem gerekiyordu.. evde parlak ip vardı yelek yapayım dedim olmadı uzun sürecekti.... yetiştiremezdim....onu çantaya çevirdim .. ve iki tane sap tatktım bir kaç boncukla süsledim .. çanta oldu.... ve çok beğendi....onun evinde çektim hatta resmini bile...öle acele ile oldu ki...

fotoraf0067d.jpg

Ellerine emeğine sağlık tatlım gerçekten çok hoş olmuş.. sen demek gzel olduğun kadar hamaratsında . a.s

aa alevcim ne guzel olmuş böyle ellerine kollarına sağlık hayatım.. yengeciğinde gule gule kullansın

biraz şişirme oldu ama .. aceleden olacak o kadar...olmuşmu ustacım.. :uhm:
yalnız sapları dikerek taktım... başka yolu varı acaba sersoyum ya...CADIARZU

ne demek usta yaa aşkolsun snin benden eksiğinmi var hayatım
bende oklava işi çanta yaptığımda bu saplardan kullanmıştım takması biraz zahmetli fakat söyle bi yol buldum.. sapları takmaya başlayacağın noktadan başlayarak, tığla sapın içinden ilmek al ve duğumleyerek işle hem şık oluyor hemde sapı tamamen sardığı için sağlam oluyor hayatım yerimseniben

ellerine sağlık hüremcim çok güzel olmuş
a.s.pratik ve hamaratsınız arkadaşlar bayılıyorum valla sizlere

ne demek usta yaa aşkolsun snin benden eksiğinmi var hayatım
bende oklava işi çanta yaptığımda bu saplardan kullanmıştım takması biraz zahmetli fakat söyle bi yol buldum.. sapları takmaya başlayacağın noktadan başlayarak, tığla sapın içinden ilmek al ve duğumleyerek işle hem şık oluyor hemde sapı tamamen sardığı için sağlam oluyor hayatım yerimseniben

hmmm selmacım senin yöntem daha iyi kaydirigubbakcemile5.. ben resmen diktim ..:1rolleyes:..

canım ne güzel düşünmüşsün...
10 dakikada beğenilecek herhangi bir hediye almak yerine, sen emeğini hediye etmişsin.. çok kıymetli... çok güzel bir düşünce.. seni bunun için ayrıca kutlarım canım..
ayrıcada çok güzel olmuş, ellerine sağlık..

canım ne güzel düşünmüşsün...
10 dakikada beğenilecek herhangi bir hediye almak yerine, sen emeğini hediye etmişsin.. çok kıymetli... çok güzel bir düşünce.. seni bunun için ayrıca kutlarım canım..
ayrıcada çok güzel olmuş, ellerine sağlık..

çok teşekkürler tatlım.. yapacak bişi yok biliyorsun...:sm_confused: emeğimi hediye etmem en güzeli gerçektende...doğru sölüyorsun.. dilerim kıymetini bilir....

şu çantaya bakınca insanın yeğen olası geliyo vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
harika muhteşem her zamanki gibisin kısaca:lepi:
sersoyyyyyyy oyyyyy ooyyyyyy bunu böyle sen yoldan çıkardın biliyom:roflol:

şu çantaya bakınca insanın yeğen olası geliyo vallasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
harika muhteşem her zamanki gibisin kısaca:lepi:
sersoyyyyyyy oyyyyy ooyyyyyy bunu böyle sen yoldan çıkardın biliyom:roflol:

nayırrrr ben masumum :jeyyar:

ALLAH SİZİN İLİNİZİ VERSİN.. EMİ.....:roflol:.....kaydirigubbakcemile3

Back