Malzemeler
lineta sarı 100 gr iplik
az biraz beyaz ,siyah cımıcık mavi
ve turuncu
tığ 3,5 mm
yaptığım süre 2 gün
3-4 zincir çekip birleştirip artırarak 11 sıra ördüm 4 sıra hiç arttırmadan ördükten sonra her sırada 4-5 farklı yere gelecek şekilde keserek boyun kısnıma gelene kadar devam ettm (21 sıra)
bular kanatları 5 zincir çekerek sadece yanlardan arttıra ve kesme işlemi yaparak bu hale getirdim
gözler tabanı ördükten sonra siyah iplikten zincir çekip beyaz zemine yuvarlayarak diktim
mavi içinde çekmiş olduğum zinciri yuvarlayarak diktim
yanakları anlatmama gerek yok sanırım
gaga için kare örüp iki tarafı üçgen katlayarak diktim ki güçlü ve düzgün olsun
hemen kafayı işleyip kirpilerini kaşlarını yaptım. yandaki gazlı içecek şisesini (1 litrelik) boynu dik dursun diye yaptım ve arttırarak örmeye devam ettim
ben kanatları örerken monte ediyorum sizler iğne ile de dikebilirsiniz
ve altını fazla yuvarlamadan yaptım ki ayaklarını dikince ayakta durabilsin
ayak için önce tabanı ördüm 4 sıra hiç arttırma ve eksiltme yapmadan ördüden sonra sadece önün sağ ve solundan keserek patik gibi ördüm
veeee işte karşınızda tweetyyyys
sadece 3-4 günde yapabileceğiniz ama çocuğunuzun senelerce oynayabileceği oyuncağımız
yaseminkale.blogcu.com/
lineta sarı 100 gr iplik
az biraz beyaz ,siyah cımıcık mavi
ve turuncu
tığ 3,5 mm
yaptığım süre 2 gün
3-4 zincir çekip birleştirip artırarak 11 sıra ördüm 4 sıra hiç arttırmadan ördükten sonra her sırada 4-5 farklı yere gelecek şekilde keserek boyun kısnıma gelene kadar devam ettm (21 sıra)
bular kanatları 5 zincir çekerek sadece yanlardan arttıra ve kesme işlemi yaparak bu hale getirdim
gözler tabanı ördükten sonra siyah iplikten zincir çekip beyaz zemine yuvarlayarak diktim
mavi içinde çekmiş olduğum zinciri yuvarlayarak diktim
yanakları anlatmama gerek yok sanırım
gaga için kare örüp iki tarafı üçgen katlayarak diktim ki güçlü ve düzgün olsun
hemen kafayı işleyip kirpilerini kaşlarını yaptım. yandaki gazlı içecek şisesini (1 litrelik) boynu dik dursun diye yaptım ve arttırarak örmeye devam ettim
ben kanatları örerken monte ediyorum sizler iğne ile de dikebilirsiniz
ve altını fazla yuvarlamadan yaptım ki ayaklarını dikince ayakta durabilsin
ayak için önce tabanı ördüm 4 sıra hiç arttırma ve eksiltme yapmadan ördüden sonra sadece önün sağ ve solundan keserek patik gibi ördüm
veeee işte karşınızda tweetyyyys
sadece 3-4 günde yapabileceğiniz ama çocuğunuzun senelerce oynayabileceği oyuncağımız
yaseminkale.blogcu.com/