• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örgü konusunda bilgi sahibi olan?

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Sakuura

Oluruna bırak...
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
1.091
321
128
Ankara
Bayanlar nişanlımın doğum günü yaklaşıyo. Maddi olarak biraz zor durumdayım o yüzden istediğim gibi bişey alamıcam aşkıma...
Bende bi atkı örmeye karar verdim. Becerebilirsem beresini de yapcam. Yanına da yine ufak bi hediye daha almayı düşünüyorum.
Netten baya bi araştırdım aşağıda eklediğim atkının modelini çok beğendim.
Nişanlımın işe giderken giydiği montla da çok güzel olacağını düşündüm..
Köşesinede küçücük isimlerimizin baş harflerini falan işlerim dedim.
Ama malesef nasıl örüldüğünü bulamadım.

Fotoğrafa bakarak kısa bi şekilde bana özetleyebilen biri olur umuduyla yazıyorum..
Daha önce ufak kardeşime örmüşlüğüm var az buçuk bilirim ama o kareli yerleri nasıl çıkartıcam bilemiyorum..

Eklentiler

• $grikarelierkekatkmodeli.jpg
    $grikarelierkekatkmodeli.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 64
Dilim döndüğünce ve bildiğim kadarı ile anlatayım..
İstediğiniz ilmek sayısı kadar ilmek atın..Bu sayıya mesela 40 diyelim..Pirinç örgü ile başlanmış..4 sıra pirinç öreceksiniz..Sonrasında..
5 ilmek pirinç,8 ters, 2 düz, 8 ters,2 düz 8 ters..5 ilmek pirinç..2 sıra örüyorsunuz bu sefer düz ile başlıyorsunuz dikkat ederseniz..Bu atkı pirinç, düz ve ters örgüden kurulmuş..
Siz başlayın anlamadığınız ya da takıldığınız yerde bana mesaj atın lütfen..Kolay gelsin.

Back