• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü battaniye seçimi yardım edin lütfen...

durin

İçimdeki kıpırtım MELEĞİM
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
353
1
118
Antalya
Arkadaşlar merhaba, dün days in colours örgü battaniye aldım fakat orda hangi rengini alacağıma karar veremedim kahveli olanını aldım eve gelince çok koyu oldugunu düşündüm değiştirmek istiyorum sizce hangi rengi güzel çeyiz için alıcam.Days in Colours - Yeni Neslin Seçimi

evet kahveli çok koyu mavili kahveli olanıyla değiştirebilirsin pembelide güzel ama mavili kahveli daha ağır

mavili kahveli yoktu yanı resımdekı gıbı yok daha farklı bir mavi var soluk gibi pembeli olan turunculu olal birde lila olan var canım.

Bende kahve fuşyalı olanı var nevresim takımını sık kullanmıyorum ama battaniyeyi yatak örtüsü gibi kullanıyorum rahat oluyor benim yatak odam krem ağırlıklı odamın rengine de uyuyor
Yatak odanı ne renk almayı dşünüyorsun renk seçimini ona göre yap

Bende kahve fuşyalı olanı var nevresim takımını sık kullanmıyorum ama battaniyeyi yatak örtüsü gibi kullanıyorum rahat oluyor benim yatak odam krem ağırlıklı odamın rengine de uyuyor
Yatak odanı ne renk almayı dşünüyorsun renk seçimini ona göre yap

Yatak odamın mobilyalarını beyaz düşlünüyorum o yüzden kahve fuşya alayım dedim ama renk kalmamış bende uçuk pembe lila olanını aldım mobilya beyaz olacağı için her renk gider diye düşünüyorum bakalım hayırlısı artık :)) çok teşekkür ederim fikirleriniz için .Sizde battaniye takımınızı Sağlıkla,huzurla kullanın inşallah.

Back